Obavijesti

Show

Komentari 10

Gentry poginuo zbog greške pilota, Aaliyah nakon nastupa

Gentry poginuo zbog greške pilota, Aaliyah nakon nastupa
1

Posljednja helikopterska nesreća u kojoj je poginuo košarkaš Kobe Bryant šokirala je svijet. Nitko od putnika nije preživio. Međutim, to nije jedini slučaj u kojem su sportaši i celebrityji tako poginuli

VIDEO

U pad helikooptera u Los Angelesu poginuli su košarkaš Kobe Bryant i njegova kći Gianna. To je bila posljednja zrakoplovna nesreća u kojoj su poginuli sportaši i celebrytiji. Nitko od putnika nije preživio. Ovo nije jedina takva nesreća. U zrakoplovnim nesrećama poginuli su mnogi poznati i i slavni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Troy Gentry

Coutntry zvijezda Troy Gentry okončao je život stradavši u helikopterskoj nesreći. Uzrok nesreće koja se dogodila u Medfordu u New Jerseyju je greška pilota, koja je uzrokovala nekontrolirano spuštanje helikoptera.Gentry je zajedno s bratom 1999. osnovao popularni country duo Montgomery Gentry objavivši osam studijskih albuma.

Vlasnik helikoptera u kojem je Kobe stradao nije imao dozvolu
Vlasnik helikoptera u kojem je Kobe stradao nije imao dozvolu

Roy Halladay

Harry Leroy Halladay  poginuo je u padu aviona u meksičkom zaljevu. Bivši bacač Toronto Blue Jaysa i Philadelphia Philliesa obilježio je eru u američkom bjezbolu i jedan je od najboljih igrača svih vremena.  Ono što je Messi u nogometu, to je bio Roy Halladay u bejzbolu. Njegove 'frkane' lopte bile su noćna mora za udarače, a zvali su ga 'Doc', po legendarnom revolverašu Divljeg Zapada, Docu Hollidayu. 

FILE PHOTO: Toronto Blue Jays pitcher Halladay adjusts his cap against the Chicago White Sox in Toronto

Igrao je u MLB-u 16 sezona, a Toronto ga je izabrao kao prvog picka drafta 1995. godine. Tri godine kasnije debitirao je u najjačoj bejzbolskoj ligi svijeta.

Cory Lidle

Dvostruki dobitnik nagrade za najboljeg bacača u američkoj profesionalnoj bejzbolskoj ligi MLB, poginuo je kad se svojom letjelicom srušio u Meksički zaljev u blizini obale savezne države Floride. Nakon igračke karijere, u kojoj je vrlo uspješno nastupao za Toronto Blue Jayse i Philadelphia Philliese, Roy je postao pilot. Htio je dozvolu za letenje dobiti i ranije, ali nije mogao do umirovljenja.

Aaliyah

Američka pjevačica i glumica Aaliyah poginula je 25. kolovoza 2001. godine u zrakoplovnoj nesreći na Bahamima nakon snimanja spota za singl 'Rock the Boat'. Nakon završetka snimanja, Aaliyah i osam članova njezina tima krenuli su na put Cessnom 402B koji je završio tragično. 

Twitter

Sa sobom su ukrcali svu opremu sa snimanja, iako su im kontrolori prtljage i pilot savjetovali da ne nose sve sa sobom jer zrakoplov ne može podnijeti toliko tereta. Cessna se srušila ubrzo nakon polijetanja, i to na visini od oko 60 metara. Život su izgubili Aaliyah, pilot Luis Morales III, frizer Eric Forman, Antony Dood, tjelohranitelj Scott Gallin, video producent Douglas Kratz, stilist Christopher Maldonado, Keith Wallace i Gina Smith. 

Payne Stewart

Golfer Payne Stewart sa pet putnika stradao u avionskoj nesreći njihovog Learjet u Južnoj Dakoti 1999. Avion je bez kontrole letio letio četiri sata prije nego što se srušio. Putovao je na posljednji turnir sezone u Teksasu, a nakon što se piloti više nisu javljali, vojni je F-16 pratio avion nad zapadnim dijelom SAD-a. Vojni su piloti vidjeli kako su se stagla zamaglila, te je kasnijom istragom ustanovljeno da su zbog pada tlaka u kabini, svi putnici i posada ostali bez kisika.
 

Lynyrd Skynyrd

U avionskoj nesreći iz 1977. godine u kojoj je stradala većina članova legendarnog rock benda Lynyrd Skynyrd, o čemu je kasnije snimljen film. U listopadu 1977. godine bend je avionom Convair CV-240 letio iz savezne države Južne Karoline u Louisianu. Tri dana nakon objave petog albuma "Street Survivors" Lynyrd Skynyrd su nakon nastupa u gradu Greenvilleu avionom krenuli prema Baton Rougeu. Problem se javio na samom kraju leta kada je zrakoplov ostao bez goriva. Piloti su, shvativši to, odlučili prisilno sletjeti na malenu pistu "usred ničega", blizu gradića Gillsburg u američkoj saveznoj državi Mississippi. Usprkos njihovim naporima avion je pokosio vrhove desetina borova prije no što se zabio u par velikih, starih stabala koji su zrakoplov 'rascijepili' na komade.

 POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'
NIJE IZAŠLA IZ KUĆE

Tatjana Jurić pokazala što ju je dočekalo na terasi: 'Ne diram ih i ne smetam im, ali vraćaju se...'

Omiljenu voditeljicu Tatjanu Jurić dočekale su male lisice na njenoj terasi. Iako je na početku mislila da je samo jedna, kasnije je otkrila da su se na njenoj terasi smjestile tri lisice

Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'
TALENTIRANA PLESAČICA I PJEVAČICA

Hrvatica plovi kruzerom čak 11 mjeseci i igra u dva mjuzikla: 'Ovdje su pravila jako stroga!'

Plus+ Dora Pletikosa priča nam kako je pjevati i plesati ploveći oceanom koji ju je odvojio od obitelji, ali omogućio nesvakidašnju životnu pustolovinu
Jakov Kitarović na modnu reviju stigao u društvu prijateljica
BIO JE DOBRO RASPOLOŽEN

Jakov Kitarović na modnu reviju stigao u društvu prijateljica

Jakov Kitarović na modnoj reviji družio se sa Snježanom Schillinger i njezinim kolegicama