Show

Komentari 3

George Clooney prisjetio se strašne nesreće: Ležao sam na tlu i mislio da ću umrijeti

George Clooney prisjetio se strašne nesreće: Ležao sam na tlu i mislio da ću umrijeti

Kada ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na tlu i mislite kako su to zadnje minute vašeg života jest da je to za neke ljude samo zabava koju će objaviti na Facebooku, govori slavni holivudski glumac

Američki glumac George Clooney (60) prije tri godine zamalo je poginuo na snimanju filma u Italije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, on se sada za The Sunday Times prisjetio strašnih trenutaka kada je mislio da će umrijeti.  Slavni holivudski glumac i miljenik mnogih žena nesreću je doživio na setu snimanja filma 'Kvaka 22'. 

George je te kobne 2018. godine završio u bolnici nakon što ga je udario automobil u Sardini dok je snimao scenu na motociklu. Automobil marke 'Mercedes' naglo je skrenuo prema njemu te odbacio Clooneyja s motora. 

Hitnu pomoć i policiju vozač je odmah pozvao, a dok je glumac ležao na tlu oko njega se okupila nekolicina ljudi koji su ga krenuli snimati mobitelima.

Iraly: George Clooney injured in motorbike accident in Sardinia

- Samo sam čekao kada ću se isključiti. Sada sam dobro - rekao je prisjećajući se strašnih trenutaka.

- Kada ste javna osoba, ono što shvatite dok ležite na tlu i mislite kako su to zadnje minute vašeg života jest da je to za neke ljude samo zabava koju će objaviti na Facebooku-  dodao je glumac koji je ove godine napunio 60 godina.

Priznao je i da je grozno napuniti 60 godina, ali da je svakako bolje od smrti.

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017

Najčitaniji članci