Show

Komentari 16

George razočaran zbog poraza: 'Tako se osjeća cijela nacija...'

George razočaran zbog poraza: 'Tako se osjeća cijela nacija...'

Dječak je s majkom Kate Middleton i ocem princom Williamom bio je na finalu Europskog prvenstva. Bio je vrlo tužan što su Englezi izgubili protiv Talijana, a njegove reakcije postale su hit na internetu

Završio je Euro 2020, a pobjedu protiv Engleske odnijeli su Talijani. Cijelo finale na Wembleyju pratio je i sedmogodišnji princ George, koji je sve s tribina pratio, a bio je s roditeljima Kate Middleton (39) i princom Williamom (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladi princ je na utakmicu došao uređen kao tata: u odijelu i s kravatom, a njegove reakcije na utakmicu engleski navijači su pratili gotovo jednako budno kao samu utakmicu.

Prvi gol za Englesku oduševio je kraljevsku obitelj pa je William od sreće zagrlio sina, koji je uzbuđeno skakao na tribinama.

Ipak, Italija je porazila Englesku, a Georgeov izraz lica pokazao je koliko je razočaran tim ishodom. Te fotografije odmah su postale hit na Twitteru.

Može se vidjeti kako je princ William sinu položio ruke na ramena dok George razočarano gleda teren. Kate je jednom rukom obgrlila supruga.

- Oni su jedini razlog zašto sam tužna za Englesku! Ali Italija je zaslužila pobjedu - napisala je jedna korisnica Twittera.

- Tuga na Georgeovu licu predstavlja cijelu Englesku - dodala je druga.

- Žao mi je, ali mi se sviđa kako William tješi Georgea, a Catherine njega.

- Barem će ga naslijeđena kruna utješiti jednog dana.

- Prince George spreman je napustiti sve kao stric Harry - šalili su se. 

Najčitaniji članci