Obavijesti

Show

Komentari 16

Georgina se hvali luksuznim domom Ronalda i nje, ali svima smeta jedan detalj: Zašto bijeli?

Georgina se hvali luksuznim domom Ronalda i nje, ali svima smeta jedan detalj: Zašto bijeli?
8

Pratitelje je zbunio potpuno bijeli Djed Mraz koji sjedi na tronu. Pored njega isticale su se i kutije brenda Dior, koje je par nakon kupnje 'krpica' iskoristio za ukrase

Manekenka Georgina Rodriguez (26) i njezin partner, slavni nogometaš Cristiano Ronaldo (35) unijeli su dašak Božića u svoj dom.

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina se istrošila za Ronaldov rođendan

Pokretanje videa ...

01:06

Georgina je snimila kako su uredili svoj luksuzan dom te podijelila snimke na društvenim mrežama. Osim raskošne božićne jelke, koja stoji u kutu dnevnog boravka, stavili su i razne ukrase na prozore - snjegoviće, sobove, male borove. 

Pažnju je 'ukrao' Djed Božićnjak koji sjedi na tronu u njihovoj dnevnoj sobi. No nije u pitanju uobičajeni Djed Mraz u crvenom odijelu, već je njihov cijeli bijeli, što je zbunilo brojne pratitelje. 

- Zbog čega je Djed Mraz bijel? - pitali su se manekenkini pratitelji. 

Pored ukrasa Djeda Božićnjaka isticale su se kutije brenda Dior, koje je par nakon kupnje 'krpica' iskoristio za ukrase. Dok je ona snimala kako im izgleda kuća, djeca Cristiano Jr. (10), Eva Maria (3), Alana Martina (3) i Mateo (3) su se igrali na kutnoj garnituri. 

Bivši Ronaldov suigrač Dimitar Berbatov (39) nedavno se prisjetio jedne božićne zabave na kojoj je bio s Cristianom. Primijetio je da Ronaldo čak ni za tu priliku nije popio ni kap alkohola. 

- Već tada je bio opsjednut brigom o svom tijelu. Bio je zabavan i privržen. Za vrijeme božićne zabave u klubu koju su organizirali igrači jako smo se zabavili, ali bili smo vrlo profesionalni. Nikad Ronalda nisam vidio da pije alkohol, pa čak ni tih dana - rekao je Dimitar.