Show

Komentari 16

Gerard Depardieu optužen za silovanje, on tvrdi: Nisam kriv

Gerard Depardieu optužen za silovanje, on tvrdi: Nisam kriv

Glumčev odvjetnik Hervé Témime je izjavio da 'žali što je ta informacije objavljena'. Glumac poznat po ulozi Obelixa negirao je da je ikad počinio djelo za koje ga se tereti

Francuski glumac Gerard Depardieu (72) optužen je da je prije tri godine silovao mladu glumicu, pišu strani mediji. U prosincu su ga optužili za seksualno nasilje koji se dogodio 2018. u Parizu u njegovu apartmanu, kada je žrtva imala 22 godine, istaknuo je dobro upućeni izvor. 

POGLEDAJTE VIDEO: U kolovozu je počela obnova Notre Dame u Parizu

 

Na slučaju se u početku 'nije radilo' jer nije bilo dovoljno dokaza, ali onda je ponovno pokrenut kada je francuska glumica čiji se identitet ne zna, podnijela žalbu. 

Glumčev odvjetnik Hervé Témime je izjavio da 'žali što je ta informacije objavljena'. Depardieu, nominiran za Oscara 1991. za ulogu u filmu 'Cyrano de Bergerac', negirao je da je ikad počinio djelo za koje ga se tereti. Osim u filmovima o Asterixu i Obelixu, glumio je i u filmovima 'Zelena karta', 'Čovjek sa željeznom maskom', 'Posljednji metro', 'Danton'...

Od 1970. je bio oženjen za francusku glumicu i spisateljicu Elizabeth Depardieu (79), ali par se razišao 1996. godine. Glumac ima četvero djece iz prijašnjeg braka i raznih veza, a od 2005. je s mlađahnom spisateljicom Clémentine Igou, koja je oko 30 godina mlađa od njega. 

 

 

Najčitaniji članci