Obavijesti

Show

Komentari 99

Gibonnijev sin 'spasio' Antoniju Doru: 'On je ljubav mog života'

Gibonnijev sin 'spasio' Antoniju Doru: 'On je ljubav mog života'
1

Mlada pjevačica u vezi je s Random Stipišićem, sinom Zlatana Stipišića Gibonnija. Zajedno su već godinu i dva mjeseca, a upoznao ih je zajednički prijatelj Rok Blažević

VIDEO

Pokretanje videa...

00:26

Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamisliti, pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali mnome, stoji između ostalog u objavi koju je Antonija Dora Pleško podijelila na Facebooku.

Osim toga, otkrila je kako je bila duboko nesretna i zaključila kako se to vjerojatno trebalo dogoditi kako bi upoznala 'ljubav svog života'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Riječ je o Randi Stipišiću, sinu Zlatana Stipišića Gibonnija. Zajedno su već godinu i dva mjeseca, a upoznao ih je zajednički prijatelj Rok Blažević.

- Jednom prigodom išla sam s prijateljicom Lorenom kod Roka. Zvao nas je na neki film. I u jednom trenutku čujemo mi netko zvoni na vratima. Mislimo si, tko bi to mogao biti, nema tko doći kad se odjednom na vratima stvorio Rando. To je bilo to - rekla je za Dnevnik.hr.

Inače, Randi una svoj bend RadioWho i jako je posvećen glazbi.

- Nije me osvojio s nekim random stvarima koje ima svaki muškarac. Osvojio me time jer je previše drugačiji od ostalih - ispričala je pjevačica i dodala da nije 'neki prepotentni klinac velike zvijezde'.

Antoniju Doru dobro su prihvatili i dečkovi roditelji koje naziva svojom drugom obitelji.

Podsjetimo, 18-godišnjakinja je došla kao pratnja prijateljici koja je također prošla dalje u natjecanju. Voditelji Igor i Rene Antoniju su nagovorili da ode na pozornicu.

Oduševila je žiri, a od Maje Šuput dobila je 'zlatni gumb'. Ipak, neki gledatelji nisu bili zadovoljni viđenim.

- Trebala se prijaviti kao svi ostali, to nije prema pravilima i nije pošteno prema ostalim natjecateljima. Još je zasjenila svoju prijateljicu - pisali su.

LANSIRAJ SE I TI! 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.

LANSIRAJ SE I TI!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje