Show

Komentari 2

Gitarist Queena preživio srčani udar, alergijsku reakciju i pad: 'Sreća je da sam ja uopće živ'

Gitarist Queena preživio srčani udar, alergijsku reakciju i pad: 'Sreća je da sam ja uopće živ'

Glazbenik je preživio niz zdravstvenih tegoba, a misli i da je prebolio koronavirus. Ranije ove godine ozlijedio se u vlastitom vrtu, ali još uvijek se drži.

Teška je ovo godina za sve, ali posebno, čini se, za čuvenog gitarista britanske grupe Queen. Javio se u nekoliko navrata svojim obožavateljima iz bolnice, a u popularnoj britanskoj TV emisiji 'Good Morning Britain' objasnio je i kakvo mu je stanje nakon svih nedaća. 

- Nekada ranije ne bih sve to skupa mogao preživjeti, ali sad jesam. Ključno je, vjerujem, to što su mi ugrađena tri stenta. Mislim da sam imao i Covid te da mi je virus ubrzao zgrušavanje krvi i da sam zato pretrpio posljednji udar, ali to ne znam pouzdano - ispričao je Brian May (73) detalje agonije, ali i rekao kako se sada konačno osjeća dobro. 

Glazbenik je preživio srčani udar, ozbiljnu alergijsku reakciju koje mu je tijelo imalo na liječenje, a ranije ove godine ozlijedio se i u vlastitom vrtu. Nastradali su mu kuk i gluteus mišić. 

- Sreća je da sam ja uopće živ čovjek. Ne pijem, ne pušim... To je vjerojatno jedino što me spašava zasad - zaključio je legendarni gitarist grupe Queen.

Najčitaniji članci