Obavijesti

Show

Komentari 25

Glasove dobili Mandarina, Ava i Kotiga: Vi ste naši predsjednici

Glasove dobili Mandarina, Ava i Kotiga: Vi ste naši predsjednici
10

Osim 11 predsjedničkih kandidata koji su skupili 10.000 potpisa i izborili svoje mjesto na glasačkom listiću, birači su na njega odlučili nadopisati i one za koje bi voljeli da postanu predsjednici

VIDEO

Predsjednički izbori u drugi krug 'poslali' su aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (51) i protukandidata Zorana Milanovića (53), no osim onih kandidata koji su uspjeli skupiti 10.000 potpisa i tako se lansirati u predsjedničku utrku, na glasačkom listiću našli su se i oni kojima tamo nije mjesto. 

Starleta i pjevačica Ava Karabatić (31) jedna je od onih koja je htjela zasjesti na tron Pantovčaka, a u svojoj predizbornoj kampanji najavljivala je legalizaciju prostitucije i marihuane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Unatoč tome što je glasove skupljala u seks shopu u Gajevoj ulici, Ava se nije uspjela naći na glasačkom listiću, no njezini birači su je dodali. Ava je to podijelila na društvenim mrežama te se pohvalila svojim vjernim fanovima. 

- Hvala ljudi - napisala je Ava. Ništa manje iznenađena nije bila ni prodavačica mandarina Kristina Penava (20). Njezina popularnost dogodila se preko noći, a Kristina je od nepoznate ličnosti postala najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj.

Na tron zasjela Mandarina, a slijede ju Severina i ružna Nina
Na tron zasjela Mandarina, a slijede ju Severina i ružna Nina

Osim što je na društvenim mrežama prati preko 60 tisuća ljudi, Kristina Mandarina našla se na jednom glasačkom listiću kojeg je podijelila na svojem Instagram profilu. 

- Ljudi, genijalni ste. Imate novu predsjednicu - poručila je Kristina svojim obožavateljima. 

Na listiću se našao i svima dobro poznat lovac Dean Kotiga (31) koji je nadopisan kao 12. kandidat uz opis 'najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer'. Kotiga je glasački listić također podijelio na svojem Instagram profilu te se našalio s pratiteljima. 

- Nadam se da ste danas obavili svoju građansku dužnost te izašli na vaše glasačko mjesto te poput mog Instagram sljedbenika koji mi je poslao ovu fotografiju ispravno postupili i pokazali svijetu i narodu, i cijeloj Europskoj uniji i 'Angeli Merkelici', tko bi zapravo trebao biti predsjednik - napisao je Kotiga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja