Glazbene dive pridružile su se akciji protiv maltretiranja djece | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 7

Glazbene dive pridružile su se akciji protiv maltretiranja djece

Glazbene dive pridružile su se akciji protiv maltretiranja djece
8

Akcija je započela gostovanjem Ivane Husar Mlinac i Martine Tomčić Moskaljov u programu Antene, a podržao ju je i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović

VIDEO

Glazbene dive Ivana Husar Mlinac, Martina Tomčić Moskaljov i predsjednik RH prof. dr. sc. Ivo Josipović pridružili su se akciji 'Glazbom reci stop maltretiranju'. Najslušaniji zagrebački radio Antena Zagreb u suradnji s partnerima četvrtu godinu zaredom osvješćuju sve nas kako bismo poduzeli sve moguće mjere da se zaustavi svako maltretiranje među djecom. 

- Upravo počinje četvrta godina kako provodimo ovu akciju. Zajedno sa slušateljima Antene i osobama iz društvenog života Hrvatske pokušavamo zaustaviti nasilje i pomoći da se ovaj problem riješi i zaustavi. Pozivam sve škole i školske bendove da se prijave i sudjeluju te vlastitim primjerom potaknu vršnjake da zajedno promoviraju toleranciju - izjavila je Katarina Sučić, direktorica programa Antene.  

Akcija je započela gostovanjem glazbenih diva Ivane i Martine u programu Antene te podrškom predsjednika Josipovića. Radnim danima u iduća tri tjedna u programu Antene Zagreb svoja iskustva iz školskih dana ispričat će nam brojne glazbene i sportske zvijezde. 

- Nasilje u školama i društvu je veliko zlo kako za žrtve nasilja tako i za one koji se tako ponašaju, ne samo radi kazne nego i radi svih drugih posljedica. Bavljenje glazbom je nešto najljepše i doprinosi da odnosi među ljudima, među mladima budu dobri i usmjereni na nešto lijepo. Draga djeco preporučam Vam da uzmete neki instrument u ruke, zapjevajte i obogatite svoje i živote bližnjih glazbom - izjavio je predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović

Svi školski bendovi pozvani su da prijave svoje glazbene uratke na Facebook stranici Antene Zagreb te sudjeluju u natječaju čiji će pobjednici nastupiti na velikom završnom koncertu koji će se održati 08. studenog 2013., a pobjednici će biti nagrađeni glazbenim instrumentima. 

- Kada u djeci probudimo duh kreativnosti tada oni pronađu kanale kroz koje mogu ispoljiti i svoje dobre i loše trenutke. Na taj ćemo način ispuniti njihovo vrijeme obavezama koje vole i učiniti ih sretnijima. Glazba je sastavni dio svačijeg života direktno ili indirektno stoga mislim da je dobro sredstvo za borbu protiv nasilja - izjavila je glazbenica Ivana Husar Mlinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Tiago iz 'Braka' o svojoj obitelji: 'Tata je imao leukemiju, sad se opet bori. Tina? Zaboljelo me...'
ISKRENO ZA 24SATA

Tiago iz 'Braka' o svojoj obitelji: 'Tata je imao leukemiju, sad se opet bori. Tina? Zaboljelo me...'

Plus+ Brazilac iz 'Braka na prvu' otvorio je dušu za 24sata i ispričao detalje iz djetinjstva. Otkrio nam je i da je s obitelji živio blizu favela, a dotaknuo se i situacija iz posljednjih epizoda emisije...

Bahra za 24sata: 'Potresla me Marijanova smrt. Patty? Ona je patka, znala sam da ga ne voli!'
DRUŽILI SE U 'LJUBAV JE NA SELU'

Bahra za 24sata: 'Potresla me Marijanova smrt. Patty? Ona je patka, znala sam da ga ne voli!'

Bahra Zahirović bila je jedna od kandidatkinja koja se borila za srce Marijana Cerovca u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu'.
Otkrili istinu! Filip saznao što je Tamari smetalo, a ona priznala: 'I prijateljstvo je sada gotovo...'
MILJENICI PUBLIKE

Otkrili istinu! Filip saznao što je Tamari smetalo, a ona priznala: 'I prijateljstvo je sada gotovo...'

Tamara i Filip iz showa 'Braka na prvu' sjeli su pred stručnjake, a onda pogledali i isječke iz emisije