Obavijesti

Show

Komentari 28

Gledatelji ljuti: Katy je mladiću na prevaru ukrala prvi poljubac

Gledatelji ljuti: Katy je mladiću na prevaru ukrala prvi poljubac
9

iako su neki gledatelji bili ljubomorni na njega, mladi glazbenik koji se prijavio na audiciju showa 'American Idol' bio je ljut na slavnu pjevačicu jer ga je poljubila nakon što je priznao da nikada nije imao djevojku

VIDEO

Da me pitala želim li je poljubiti, rekao bih ne. Svoj sam prvi poljubac čuvao za nekog posebnog. Htio sam se prvi put poljubiti sa djevojkom u koju sam zaljubljen i s kojom sam u vezi, rekao je mladi glazbenik Benjamin Glaze (20) koji se prijavio u talent show 'American Idol'. 

U žiriju showa sjedi pjevačica Katy Perry (33). Kada je Benjamin, koji je na audiciji izveo autorsku pjesmu, rekao da se nikada nije poljubio, Katy ga je pozvala k sebi. Kada joj je prišao, dao joj je pusu u obraz, no pjevačica je okrenula glavu pa ga je poljubila  u usta. 

- Ajme, nisi upravo to sada učinila - rekao je Benjamin te ustuknuo, a Perry je ponosno podignula ruke u zrak. 

Audicija na kojoj se to dogodilo snimljena je u listopadu prošle godine, no ta je scena prikazana tek u najavi novi sezone talent showa. Glaze, koji je napunio 20 godina, kaže da mu je žao što se nije prvi put poljubio sa svojom djevojkom, no drago mu je jer mu je 'incident' donio publicitet. 

- Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa sam 'čuvao' prvi poljubac. No prijatelji su mi rekli da se to s Katy ne računa jer ne osjećam ništa prema njoj - rekao je Glaze. 

Gledateljima se taj trenutak nije svidio, pa su kritizirali pjevačicu jer je bila 'na poziciji da ga iskoristi'. 

- To je bio seksualno maltretiranje. Zamislite da je to napravio muški član žirija. Zar Katy Perry nije pratila što se događa u Hollywoodu? - pitali su se gledatelji. 

Show 'American Idol' taj trenutak je iskoristio za promoviranje nove sezone pa su snimku objavili na svim društvenim mrežama. 

Pjevačica je za sudjelovanje u showu dobila honorar od 25 milijuna dolara. Osim nje, članovi žirija su pjevači Lionel Richie (68) i Luke Bryan (41), a voditelj je Ryan Seacrest (43). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao