Show

Komentari 22

Gledatelji ljuti zbog Franinog ispadanja: 'Ovo je sramota za žiri, dečka ste doveli do ludila!'

Gledatelji ljuti zbog Franinog ispadanja: 'Ovo je sramota za žiri, dečka ste doveli do ludila!'

Dok ekipa iz ‘MasterChefa’ zasigurno osjeća olakšanje, gledatelji su uvjereni da su upravo oni razlog njegova odlaska zbog konstantnog pritiska na sukandidata, a problem vide i u mentorstvu kojeg je Frano imao

Zar ne bi bilo lakše da nisi ništa skuhao i ostavio prazan tanjur. To bi bilo poštenije, rekao mu je chef Melkior kada je Frano objasnio da je namjerno sabotirao svoj tanjur.

POGLEDAJTE VIDEO:- Trudio sam se da budem uredan na radnoj jedinici, da odradim stvari koje su mi manjkave na najbolji mogući način koji mogu, a da segment u kojem imam neko povjerenje da ću ga dobro odraditi, da ga upropastim i na taj način napustim show - objasnio je Frano.

Frano, sjeti se samo da smo mi to trebali jesti - zaključio je Stjepan, a Damiru se nije svidjelo kako je to odradio.

Dok ekipa iz ‘MasterChefa’ osjeća olakšanje, gledatelji su uvjereni da su upravo oni razlog njegova odlaska zbog konstantnog pritiska na sukandidata, a problem vide i u mentorstvu.

- Sram vas bilo sve što ste dopustili da se ovo dogodi! Doveli ste dečka do ludila i jedini izlaz mu je bio da se sam izbaci, jer nije mogao više trpjeti zlostavljanje od svih. Uključujući i mentore, pogotovo Stjepana koji mu je bio mentor, a nije mu ništa pomogao, štoviše cijelo vrijeme mu je samo prigovarao. Frano pokazao si svima da si ljudina i da si inteligentniji od svih njih, posebno se to vidjelo kad je Karmen čitala pismo. Pola ih se podsmjehivalo, jer nije skužilo što si htio reći. Sretno u daljnjem životu da ti se ispune sve želje koje imaš - komentar je jednog gledatelja.

- Jedino što je valjalo je sebe sabotiralo, a mentor to nije mentor. To nije ni m od mentora, jer kako su ovi Franu šikanirali tako je i mentor. Što je ovo došlo, bitno se povesti za masom. Frano ljudino svaka čast, kapa do poda - komentar je drugog gledatelja. 

Za gledatelj se ovdje radi o sramotnom potezu.

- Ovo više nije za gledati. Toliko pokvarenih, dvoličnih, zločestih, a mladih ljudi da nije istina. Svaka čast Frani. Izbacili su ga međuljudski odnosi - komentirao je gledatelje.


Što mislite o njegovom potezu? Je li Frano bio vaš favorit?

GLASUJTE U ANKETI: 

Najčitaniji članci