Show

Komentari 47

Gledatelji oštro protiv Ljubice i Mire: 'Je li im neugodno gledati se večeras? Kalkulantice jedne'

Gledatelji oštro protiv Ljubice i Mire: 'Je li im neugodno gledati se večeras? Kalkulantice jedne'

Mira i Ljubica cijeli tjedan daju niske ocjene, pa su gledatelji već sumnjali na njihove kalkulacije. Svi su pohvalili mladu Barbaru koja se jako potrudila oko večere: 'Tako je mlada, a sve je prekrasno posložila'

Ogorčeni gledatelji 'Večere za 5 na selu' obrušili su se na dvije kandidatkinje za koje smatraju da surađuju kako bi jedna od njih pobijedila i osvojila 5.000 kuna, pa su sabotirale domaćicu Barbaru (21).

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ovo je nažalost odlika nesretnih ljudi, zavidnih. Ajme žalosti, poždereš sve i daš 6-icu, razlog papirnati ubrus i prejednostavno jelo. - napisao je jedan od gledatelja. 

Komentari nakon showa su se zaredali, a većina ih brani mladu Barbaru:

- Barbara, sve je bilo prekrasno. Kad se uzmu u obzir godine, zbilja za cistu 10. Ove dvije gospođe, bez riječi sam. Dati 6 bodova djevojci koja je sve napravila prekrasno, a mogle bi joj biti mama i baka po godinama... Ja ne bi imala srca, žalosno! 

- Umjesto da pohvale tako mladu curu,koja zna tako fino skuhati i ugostiti,takve ocijene.Sram nek vas bude i jednu i drugu - nisu ih štedjeli.

- Ljubica može ruku pod ruku s Božidarom - prisjetio se jedan od gledatelja prošlotjednog kandidata.

Gledatelji sada s nestrpljenjem iščekuju nove epizode kako bi vidjeli što će spremati spomenute kandidatkinje, i kako će ih ostali ocijeniti.

Najčitaniji članci