Show

Komentari 141

Gledatelji su bijesni: 'Savršeni' je ipak trebao izabrati Mihaelu

Gledatelji su bijesni: 'Savršeni' je ipak trebao izabrati Mihaelu

Gledatelji nisu zadovoljni kako je finale ispao i to što je Nuša pobjedila zato su društvene mreže pune komentara kako bi Mihaela bila puno bolja partnerica za Gospodina Savršenog

U posljednjoj epizodi druge sezone RTL-ova showa 'Gospodin Savršeni' Mijo Matić (27) morao je izabrati kojoj će od preostale dvije djevojke dati posljednju ružu. Na ceremoniji je odlučio koja je to djevojka osvojila njegovo srce i tako izabrao Nušu Rojs (28). 

- Ovo će biti jedna od najtežih odluka koje ću morati donijeti. Na kraju svega ovoga, kad se kamere ugase, znam koga vidim pored sebe - rekao je Mijo i prvo razgovarao s Mihaelom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ušla sam u vilu sa žetonom s namjerom da se prvi put kockam na ljubav i sad ćemo vidjeti koliko je sreća bila na mojoj strani. Vidim se s Mijom i u stvarnom životu i mislim da bi nam život bio jedna velika pustolovina. Želim da na kraju ovog ludog putovanja budemo samo on i ja - rekla je Mihaela, a Nuša je dodala da nije vjerovala da će se to dogoditi njoj i da će doći tako daleko.

- Stvarno se nadam da će odabrati mene. Bilo je tu puno osjećaja otpočetka; prvo nisam bila jako zainteresirana, onda sam mislila na zezanciju i promociju, možda čak i ljubav… Ali 'možda' sad više nije 'možda' - želim biti ta, Mijin konačni izbor - rekla je. 

Miji nije bilo lako jer se mora oprostiti od jedne djevojke do koje mu je stalo.

- Mihaela je predivna i nikad neću zaboraviti ovo što smo zajedno proživjeli - rekao je i došao do nje.

- Zaista si krasna, puna ljubavi i empatije i uz tebe se muškarac osjeća sigurno… Stvarno mi je bilo lijepo s tobom i sve ću te uspomene zauvijek pamtiti, no nažalost, mislim da nisam taj muškarac koje može ispuniti ono što ti očekuješ, ono što ti pružaš… Zaslužuješ puno bolje - rekao je Mijo, a Mihaela je staloženo rekla: 'Nadam se da ćeš sreću pronaći s Nušom ili bilo gdje drugdje u svijetu jer je zaslužuješ', zagrlili su se i ona je otišla.

Gledatelji nisu zadovoljni kako je finale ispao i to što je Nuša pobijedila zato su društvene mreže pune komentara kako bi Mihaela bila puno bolja partnerica za Miju.

- Mislim da je Mihaela puno bolji izbor za Miju. Više si pašu, a i živi u Hrvatskoj pa bi im bilo lakše održavati vezu - pisali su bjesni obožavatelji.

- Koliko se motao oko Mihaele, ljubio je, hvalio je, divna si, predivna, prelijepa, mlada i prepametna. I onda je odjavio poslije da ipak nije to, to. Žalosno - komentirali su drugi. Mihaela je tako kući umjesto s Mijom otišla samo s medvjedićem koji joj je poklonio. 

POGLEDAJTE VIDEO O HANI I GORANU:

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Najčitaniji članci