Obavijesti

Show

Komentari 6

Glenn Close: 'Zbog oca sam provela dio života u kultu...'

Glenn Close: 'Zbog oca sam provela dio života u kultu...'
9

Mislim da mu je majka puno toga omogućila. Nije nikad razvila sebe na područjima na kojima je bila briljantna, pa mi je pred smrt rekla: 'Osjećam kao da nisam postigla ništa', glumica krivi i majku za život u sekti

VIDEO

Došla sam do trenutka u životu kada sam bila jako, jako ljuta na oca zbog svega. Napisala sam mu u pismu: 'Ne zaslužuješ se zvati ocem', ispričala je glumica Glenn Close (71) u intervjuu za magazin People. Close, koja je poznata po filmovima 'Kobna privlačnost', 'Opasna igra' i ulozi Cruelle De Vil, progovorila je o svom životu u religijskom kultu 'The Moral Re-Armament'

An Enduring Vision 2017 - New York

Glumica je rekla da je za sve kriv njezin pokojni otac, doktor William Taliaferro Close koji je odlučio da se obitelj preseli u Švicarsku kako bi djeca odrasla blizu sjedišta sekte koje je bilo u selu Caux. Glenn ima sestre Tinu i Jessie, a istaknula je kako je išla u posebni internat te je kult napustila kada s 22 godine kada je krenula na fakultet u Virginiji. 

The Wife Premiere - Los Angeles

- Svatko od nas je morao proći kroz proces praštanja - objasnila je Glenn kako je izgledao život i nje poslije sekte. 'The Moral Re-Armament' je 1930. osnovao svećenik Frank Buchman koji je tvrdio da svijet može izbjeći rat ako ljude iskuse moralno i duhovno buđenje. Kult je većinom propao kada je Buchman umro 1961. 

62nd Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

- Nije bilo lako za moje roditelje razgovarati o sekti, osobito mom ocu. No mislim da sam većinu svoje karijere provela pokušavajući shvatiti to ponašanje - rekla je Close. Kaže da je neko vrijeme svom ocu jako zamjerala, pa mu je napisala pismo. 

The Wife Premiere - Los Angeles

- Bilo je oštro. Zapravo, pročitala sam ga svojoj majci i sestrama te im rekla: 'Ovo ću poslati tati' jer je bio je briljantan, no definitivno je imao trunku narcizma - napomenula je glumica. Dodala je kako je majka Bettine Moore Close imala ulogu u njezinom nategnutom odnosu s ocem. 

The 23rd Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - By Lionel Hahn

- Mislim da mu je majka puno toga omogućila. Nije nikad razvila sebe na područjima na kojima je bila briljantna, pa mi je pred smrt rekla: 'Osjećam kao da nisam postigla ništa' - ispričala je Glenn. Glumica ističe kako sad razumiju ono što su njezini roditelji postali u sekti. 

15th Annual Hollywood Awards Gala - Beverly Hills

- Učila sam sve više o njima i njihovoj situaciji te kako su bili ranjivi u određeno vrijeme. Zaista razumijem zašto su bili ranjivi na takvu grupu ne znajući ne znajući kako će to uništiti njihovu djecu - rekla je Close koja je u kult ušla sa samo sedam godina. 

84th Academy Awards - Arrival

Glenn ima kćer, glumicu Annie Maude Stark (30) koju je dobila s bivšim partnerom, filmskim producentom Johnom Starkom. Razvela se četiri put, a posljednji muž joj je bio biznismen David Evans Shaw (67). 

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

3rd Annual Governors Ball - Los Angeles

VIDI OVO: Kim se slikala na krevetu i postala viralni vic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama