Obavijesti

Show

Komentari 0

Glumac iz 'Prijatelja' se žali: Na setu sam se osjećao kao rekvizit

Glumac iz 'Prijatelja' se žali: Na setu sam se osjećao kao rekvizit
5

Rudd se pojavio u 17 epizoda serije, uključujući i finale serije 2004. godine. Iako se vjenčao s jednom od glavnih glumica, nije se osjećao bitnim u seriji...

VIDEO

Glumac Paul Rudd (51) u kultnoj seriji 'Prijatelji' glumio je Mikea Hannigana, koji je bio u braku s Phoebe Buffay, koju je glumila Lisa Kudrow (56). 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Prijatelji' se vraćaju

Pokretanje videa...

01:09

Rudd se pojavio u 17 epizoda serije, uključujući i finale serije 2004. godine. Iako se vjenčao s jednom od glavnih glumica, nije se osjećao bitnim u seriji. U razgovoru za strane medije kolega Chris Evans (39) pitao ga je kako mu je bilo biti dio važnih projekata kao što su 'Prijatelji' te Marvelovi serijali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni se čine kao važna poglavlja u životu. Kad je riječ o Prijateljima, serija je bila o njima, no bilo je zanimljivo biti dio toga. Ja sam u svemu bio samo kratko. Osjećao sam se kao da sam rekvizit na setu. Serija nije bila o Mikeu Hanniganu. No bilo je zanimljivo biti dio nečeg što je imalo tako jak učinak na pop kulturu - iskreno je rekao Paul.

Ranije je Paul pričao kako je na prvom danu snimanja ozlijedio Jennifer Aniston (51), koja je glumila Rachel Green. Glumica je tad imala ozlijeđenu nogu, a on ga je dodatno pregazio Segwayem.

- Jennifer je imala slomljen prst pa je koristila Segway, koji se svima svidio. Matt LeBlanc ga je isprobao i odmah se snašao, a onda sam ga i ja htio probati. Zaletio sam se i pregazio joj ozlijeđenu nogu. Producenti su bili u panici i vjerojatno su se pitali je li prekasno da me otpuste - ispričao je glumac. 

Rudd se u početku trebao pojaviti svega nekoliko puta u 'Prijateljima', no kasnije se scenarij izmijenio pa se pojavio i u finalu serije.

- Nije mi imalo smisla da sam ja u posljednjoj epizodi. Bio sam na pozornici s Jennifer koja je plakala i govorio sam si da ne trebam biti ovdje. Kako bih probio led, rekao sam joj: 'Pa eto, napravili smo to, kakva ludnica.' Ta je šala bila zaista neuspjela - rekao je.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje