Show

Komentari 2

Glumac otkrio: 'Hollywood je loše utjecao na moje mentalno zdravlje, morao sam pobjeći...'

Glumac otkrio: 'Hollywood je loše utjecao na moje mentalno zdravlje, morao sam pobjeći...'

Povukao se iz javnosti i posvetio se snimanju neovisnih, malih filmova, produkciji te režiji, kao i pisanju scenarija. Danas živi mirnijim životom, izvan dometa naslovnica i paparazza

Glumac Josh Hartnett (43) izjavio je za Channel Seven Sunrise kako je za njegovo mentalno zdravlje bolje da se drži podalje od Hollywooda i da se zbog toga povukao iz javnosti.

Nekada smo ga gledali u filmovima 'Pearl Harbour', 'Pad Crnog jastreba' i '40 dana bez komada', ali se prije 20 godina povukao iz javnosti.

- Moj pogled na Hollywood uvijek se kretao između frustracije i nevoljkog prihvaćanja - izjavio je.

Hartnett kaže kako nije nestao iz filmske industrije već je odbio glumiti u razvikanim filmovima i nastavio s radom na filmovima koji su više od puke zabave, te se posvetio mirnom obiteljskom životu.

- Žalim samo jer sam svojedobno, na samim počecima karijere, odbio glumiti u filmu 'Brokeback Mountain' - rekao je Hartnett, jer je time izgubio priliku poljubiti Jakea Gyllenhaala (40) te je tu ulogu kasnije dobio Heath Ledger.

PIXSELL

Sa suprugom Tamsin Egerton (32) krajem 2019. godine dobio je treće dijete.

- Ponosan sam što sam otac troje djece i što imam sjajan odnos s partnericom - izjavio je, te se nadovezao kako ne žali što je odbio uloge Supermana i Batmana.

 

 

Najčitaniji članci