Obavijesti

Show

Komentari 19

Glumac 'Star Warsa' čuo sebe na videu pa izjurio s intervjua

Glumac 'Star Warsa' čuo sebe na videu pa izjurio s intervjua
4

Nije ga oduševilo što su reproducirali isječak njegova pjevanja. Izjurio je iz studija te otišao iz zgrade. Driver je već ranije priznao kako ima averziju gledati ili slušati sebe

Zvijezda serije 'Star Wars' Adam Driver (36) napustio je radio intervju nakon što je voditelj inzistirao da pogleda snimku sebe, usprkos tome što je odbijao, piše Metro

The BFI 63rd London Film Festival UK Premiere of

Nije ga oduševilo što su reproducirali isječak njegova pjevanja. Izjurio je iz studija te otišao iz zgrade. Pjevao je u jednoj sceni drame 'Marriage Story'.

Ljubitelji Star Warsa došli su na svoje: Imaju lonce, pekače...
Ljubitelji Star Warsa došli su na svoje: Imaju lonce, pekače...

Voditelj intervjua rekao je kako je Driverov tim znao kako mu je neugodno slušati sebe, ali je rekao kako još uvijek ne razumiju zašto je samo izašao.

Marriage Story premiere - BFI London Film Festival 2019

Driver je već ranije priznao kako ima averziju gledati ili slušati sebe. Nakon ovog incidenta, izvršni urednik emisije u kojoj je gostovao ga je nazvao za komentar.

- Prije sam gledao i slušao sebe, a sada to mrzim. Volio bih da to mogu promijeniti, ali ne mogu. Mislim da imam tendenciju poboljšati stvari i volio bih da se mogu promijeniti - rekao je glumac.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...