Obavijesti

Show

Komentari 48

Jelena Perčin: Momčilo se činio premlad, ulovio me na 'prepad'

Jelena Perčin: Momčilo se činio premlad, ulovio me na 'prepad'
8

Grozni smo, uvijek nosimo posao kući. Razgovaramo o predstavama, likovima, uostalom i tekst treba naučiti. Gluma nije posao 8-16, to je način života, rekli su Hrvoje i Ana-Marija...

VIDEO

Zaljubljeni glumački par Hrvoje Klobučar (44) i Ana-Marija Percaić (31) prvi su put u teatru surađivali na predstavi kazališta Histrioni 'Francekova teta'. Prvi put su se susreli prije desetak godina na snimanju serije 'Ja, Che Guevara', ona je bila početnica i imala tremu, a on iskusan kolega pun strpljenja i pažnje.

- Otkrili smo da nam je ista profesija prednost. Razumijemo neke probleme bolje nego bi mogao netko van ovog svijeta, ali sve se u vezi na kraju svede na kompromis. Veza je timski rad s uključenim emocijama - kaže Ana Marija za Story.

Hrvoje Klobučar u vezi je s čak 13 godina mlađom kolegicom
Hrvoje Klobučar u vezi je s  čak 13 godina mlađom kolegicom

Hrvoje i Ana glume supružnike u predstavi 'Tajkuni', a ljubavni par su i 'izvan kazališta'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Grozni smo, uvijek nosimo posao kući. Razgovaramo o predstavama, likovima, uostalom i tekst treba naučiti. Gluma nije posao 8-16, to je način života - rekli su Hrvoje i Ana.

Kompromis i dogovor formula je uspješnog braka dvoje glumaca Dragana Despota (62) i Anje Šovagović Despot. (55).

U braku su 32 godine, a vjenčali su se nakon samo četiri dana hodanja.

Prije nekoliko godina ispunila im se vjerojatno i jedina do sad neostvarena želja, a to je da se konačno nađu zajedno i na nekom setu. Dragan Despot i Anja Šovagović igrali su zajedno u televizijskoj seriji 'Zora dubrovačka'. Doduše, bračni par Despot-Šovagović već su se jednom pojavili zajedno u istom filmu. Bilo je to na setu snimanja filma 'Cvjetni trg' danas pokojnog redatelja Krste Papića. 

Budući da se bave istom profesijom, oboje žive s glumom i za glumu čak i kad su kod kuće. Ništa čudno, jer i sami kažu da su cijeli život uspješno balansirali između profesionalnih i obiteljskih obaveza i da su jedno drugom uvijek potpora u pripremanju uloga.

Anja Sovagovic Despot

Glumica Jelena Perčin (37) je tri godine u vezi s crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem (28), a nedavno su se oženili i dobili dijete. Par se zaljubio na snimanju druge sezone domaće serije 'Kud puklo da puklo'.

Stigla je mala Maša: Jelena Perčin rodila je drugo dijete
Stigla je mala Maša: Jelena Perčin rodila je drugo dijete

- Sjećam se kada je dolazio na audiciju. Bio je mladolik i tako i ja sam ga pitala 'Koliko ti imaš godina, koje si godište' - rekla je glumica koja se iznenadila kada je Momčilo odgovorio da je devedeseto godište.

Bila je zgrožena što je devet godina starija od Otaševića. 

lavina

- Stvarno smo bili dobri prijatelji i dosta smo se družili. Jako smo puno razgovarali. Uhvatio me na prepad. Da sam imala prostora da mislim, ne bismo bili tu gdje jesmo - istaknula je glumica koja ima i kćer Lotu s bivšim mužem.

Suprug me uspio nagovoriti i ponovno smo surađivali, ovaj put na seriji, rekla nam je Helena Minić Matanić (39). Sa suprugom, redateljem i scenaristom Daliborom Matanićem (43) trenutno surađuje na drugoj sezoni serije 'Novine'.

Gola Helena Minić u 'vrućem' klinču s Lucijom Šerbedžijom
Gola Helena Minić u 'vrućem' klinču s Lucijom Šerbedžijom

- Isprva sam mislila da nema potrebe da nas dvoje surađujemo, još k tome stalno sam slušala kako samo zbog supruga dobivala uloge - govori. No onda je, kaže, ipak stala i razmislila o suprugovoj ponudi.

- Uvijek sam mislila da se svatko treba držati svog posla, a da smo obitelj kod kuće. S druge strane, kad sam razmislila, shvatila sam da smo na malim prostorima i neminovno je da se nećemo susretati po projektima. Zaista bi mi bilo glupo da zato propustim ovakvu kvalitetnu seriju, time bih samu sebe zakinula - objasnila je glumica. 

24sata

Glumački par ima i dvoje djece, dvogodišnju djevojčicu Lolu i jednogodišnjeg Maxa.

PRIPREMITE SE: Studeni će biti najgori mjesec ove godine za ova tri horoskopska znaka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'