Obavijesti

Show

Komentari 106

Glumci iz horora 'Ono' doživjeli su horore u stvarnom životu

Glumci iz horora 'Ono' doživjeli su horore u stvarnom životu
5

Mini-serija 'IT' ili 'Ono' mnogoj je djeci ranih devedesetih tjerala strah u kosti. Glumci koji su utjelovili mlađe ili starije verzije klinaca iz 'ukletog' grada te klaun Pennywise doživjeli su tragedije

VIDEO

Tim Curry - klaun Pennywise

Curry je već bio poznata 'faca', zahvaljujući ulozi u kultnom mjuziklu 'The Rocky Horror Picture Show' 1975.. Nakon što je utjelovio stravičnog klauna koji se hrani strahom u mini-seriji 'Ono', Curry je nastavio raditi i to većinom na malim ekranima.

Davao je glasove animiranim likovima u serijama 'Dinosaurs', 'The Mighty Ducks' i 'The Wild Thornberrys'. Istovremeno je gradio zavidnu karijeru na kazališnim daskama, a glumio je i u predstavi Monty Python. 

via GIPHY

Dvije godine nakon što je glumio u 'Charliejevim anđelima', 2000., Curry je doživio teški srčani udar zbog kojeg je ostao prikovan za invalidna kolica. Curry je 2015. nagrađen za životno djelo na dodjeli Tony nagrada. 

John Ritter - Ben Hanscom

Ritter je utjelovio 'odraslu verziju' romantičnog bucmastog Bena koji se s vremenom pretvorio u uspješnog zavodnika. Glumac je nastavio nizati uloge u popularnijim TV serijama poput 'Felicity', 'Hearts Afire' i 'Anything But Love'.

Od supruge, glumice Nancy Morgan, razveo se 1996. godine. S njom je imao troje djece, a njihov sin Jason Ritter postao je poznati glumac. Ponovno se oženio 1999. kolegicom Amy Yasbeck te je s njom dobio kćer Stellu. No njegov život naprasno je prekinut 2003. godine, tijekom snimanja serije '8 Simple Rules'. Glumac je umro 11. rujna od posljedice oštećenja aorte.

Jonathan Brandis - Bill Benbrough

Jonathan je glumio mladog Billa koji se postavio kao vođa 'Kluba luzera' sačinjenog od sedam prijatelja iz gradića Derry. Bill je htio jednom zauvijek uništiti klauna Pennywisea jer mu je ubio mlađeg brata Georgea. Iste godine kada je dobio ulogu u mini-seriji 'Ono', Brandis je imao i glavnu ulogu u drugom nastavku 'Beskrajne priče'.

U idućih nekoliko godina, nizao je uloge u TV uspješnicama poput 'The Wonder Years', 'Blossom' i 'Saved By The Bell'. Zbog serije 'SeaQuest DSV' postao je tinejdžerska zvijezda. No završetkom te serije, na vrhu svoje popularnosti, Jonathan se trudio naći kvalitetne uloge, no nije ih bilo. Godinama je bio bez posla, a sanjao je i o tome da bude redatelj.

Nakon nekoliko manjih uloga, pao je u depresiju. Kasnije je snimio i scene za film 'Hart's War' u kojem glume Bruce Willis i Colin Farrell, no iz filma su ga izrezali. Nedugo nakon toga, 2003. godine, objesio se u svom domu u Los Angelesu. Imao je 27 godina. 

Jarred Blancard - Henry Bowers

Agresivni tinejdžer koji je terorizirao junake serije, odnosno knjige Stephena Kinga, bio je jednako strašan kao i nadnaravni klaun. Njega je utjelovio Jarred Blancard koji je nakon te uloge ostvario niz drugih u serijama i TV filmovima.

No njegovo ime je kasnije nestalo iz svijeta filma jer se Jarred dugo borio s ovisnostima o alkoholu i drogama. Kada se izliječio od ovisnosti, postao je savjetnik u centrima za rehabilitaciju te se posvetio pomaganju ovisnicima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu