Show

Komentari 7

Glumci u novogodišnjoj 'Potjeri' osvojili su čak 236.500 kuna za kupnju aparata sisačke bolnice

Glumci u novogodišnjoj 'Potjeri' osvojili su čak 236.500 kuna za kupnju aparata sisačke bolnice

Doris Pinčić, glumica i voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska", bila je ujedno i kapetanica ekipe čiji preostali članovi Ecija, Roko i Mirna čine dio glumačkog ansambla kostimirane humoristične serije Mrkomir Prvi

U silvestarskom humanitarnom izdanju popularnog kviza "Potjera" natjecali su se Doris Pinčić (33), Ecija Ojdanić (47), Roko Sikavica (27) i Mirna Mihelčić, koji su osvojili 236.500 kuna. Novac je namijenjen je sisačkoj bolnici za kupnju ultrazvučnog aparata za pregled srca, a tom prilikom u emisiji se zahvalio i njezin ravnatelj, Tomislav Dujmenović, piše HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Doris, glumica i voditeljica emisije "Dobro jutro, Hrvatska", bila je ujedno i kapetanica ekipe čiji preostali članovi Ecija, Roko i Mirna čine dio glumačkog ansambla kostimirane humoristične serije Mrkomir Prvi. Lovac Dean Kotiga (33) stajao je na putu uzbudljive igre znanja i brzine, u kojoj su natjecatelji odgovarali zasebno na pitanja općeg znanja istovremeno gradeći taktiku koja ih je dovela do završnog kruga potjere. Iako je zadatak Lovca jednog po jednog od njih izbaciti iz igre, Deanu to večeras nije pošlo za rukom.

Najviši pojedinačni iznos, 35.000 kuna, odgovaranjem na pitanja općeg znanja u minuti zadanog vremena osvojila je Mirna. Doris je, unatoč osvojenih 24.500 kuna, za sljedeće znalačko nadmetanje s Lovcem odabrala višu ponudu u iznosu od 90.000 kuna. Ecija je pak odlučila u "dvoboj" s Lovcem ući s prethodno osvojenih 31.500 kuna. Roko je u 60 sekundi znanjem "zaradio" 21.000 kuna no potom je zaigrao za višu Lovčevu ponudu, 80.000 kuna. Spomenuta Mirna odbila je primamljivih 120.000 kuna te je zaigrala protiv Deana za 35.000.

Ekipa humanitaraca stoga se u završnoj potjeri zajedničkim snagama borila za ukupno 236.500 kuna te u dvije minute vremena ostvarila 20 koraka prednosti. Kotiga je potom uz nekoliko netočnih odgovora, u zadanom dvominutnom periodu u konačnici ponudio 14 točnih odgovora, što je četveročlanom timu, koji nije skrivao oduševljenje, donijelo pobjedu.

Najčitaniji članci