Show

Komentari 15

Glumica bila ovisna o botoksu, sada šokirala zamrznutim licem

Glumica bila ovisna o botoksu, sada šokirala zamrznutim licem

Felicity je već prije desetak godina rekla kako će prestati s tretmanima botoksa, no naposljetku se predomislila. Sada je donijela odluku kako lice ipak mora uskladiti s ostatkom tijela

Proslavila se u britanskoj seriji 'The Good Life', a poznata je kao ljubiteljica botoksa i filera. Glumica Felicity Kendal (74) jednom je prilikom izjavila kako svakih šest mjeseci u lice ubrizgava injekcije botoksa jer ne može podnijeti niti najsitnije bore.

POGLEDAJTE VIDEO:

No tvrdi kako je sada prestala s tim. Nakon dugog izbivanja iz javnosti ovog je tjedna gostovala u emisiji 'Graham Norton's Show'. Zaprepastila je svojim izobličenim licem, no tvrdi kako je prestala s botoksom. 

- Došlo je vrijeme kada moram uskladiti svoje lice s ostatkom tijela - ispričala je Felicity, koja umjesto botoksa sada vježba jogu i pilates kako bi održala mladolik izgled.

No već je prije desetak godina tvrdila kako prestaje s tretmanima botoksa pa se predomislila. 

- Lijepo je nemati bore. Ne znam zašto se ljudi toliko živciraju zbog toga - rekla je svojedobno u jednom intervjuu. Osim botoksa, priznala i da je filerima punila usne, no poriče da je zbog izgleda išla pod nož.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci