Show

Komentari 0

Seks scene u Igri prijestolja: Znali su nam reći 'Krenite! Primi je za stražnjicu, ugrizi. Akcija!

Seks scene u Igri prijestolja: Znali su nam reći 'Krenite! Primi je za stražnjicu, ugrizi. Akcija!

Redatelj je znao reći: "Želim da ju ugrizeš za grudi i opališ rukom po guzici", ali mi smo uvijek međusobno razgovarali o takvim stvarima, objasnila je Gemma

Glumica Gemma Whelan (40) otkrila je kako joj je bilo snimati divlje seks scene na setu jedne od najpopularnijih serija svih vremena 'Igre prijestolja'.

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, Gemma je u seriji utjelovila lik Yare Greyjoy, a sada je po prvi put progovorila o snimanju eksplicitnih scena, piše New York Post

Glumačka ekipa na setu bila je, kaže Whelan, odlična. Vodili su brigu jedni od drugima unatoč tome što su neke scene prelazile određenu granicu. 

- Govorili su nam: "Kad viknemo akcija samo krenite!" i to je bila neka vrsta pomahnitalog nereda - rekla je glumica pa dodala: 

- Među nama glumcima je uvijek bio neki instinkt da se posavjetujemo jedni s drugima.

Gemma je osim u 'Igri prijestolja' utjelovila uloge i u seriji 'Ubijanje Eve' i sitcomu 'Upstart Crow'. 

- U jednoj sceni u bordelu sa ženom ona je bila toliko eksponirana da smo razgovarali gdje bi kamera trebala biti i ona je na kraju bila zadovoljna s tim. Redatelj je mogao reći: "Želim da ju ugrizeš za grudi i opališ rukom po guzici", ali mi smo uvijek međusobno razgovarali o takvim stvarima - objasnila je Gemma.

Naime, glumci su tijekom snimanja seks scena na setu bili prepušteni sami sebi, jednostavno su morali napraviti ono što se od njih tražilo.

Whelan nije htjela potvrditi je li uključena u snimanje nove serije 'House of the Dragon'.

Unatoč tome što je serija u kojoj je glumila svjetski poznata, glumica kaže da je uspjela zadržati anonimnost u svakodnevnom životu i da ju gotovo nikada ne prepoznaju dok vani šeta ulicom. 

- Ljudi mi nekada kažu da me znaju s autobusne stanice ili iz škole - rekla je Gemma i dodala da je to tako zahvaljujući silnoj šminki i kostimima. Čak ju ni njezina majka nije prepoznala u nekim scenama.

Najčitaniji članci