Show

Komentari 2

Glumica Marijana Mikulić o tajni uspješnog braka: 'Možda mi uspijemo, zahvaljujući babi'

Glumica Marijana Mikulić o tajni uspješnog braka: 'Možda mi uspijemo, zahvaljujući babi'

Marijana je s pratiteljima podijelila fotografiju iz lifta na kojoj su ona i suprug Josip. Supružnici su pozirali nasmiješeni od uha do uha, a glumica je otkrila i što je razlog tomu

Ne krijem ja muža, nego rijetko igdje možemo zajedno kad uvijek jedno od nas ostaje doma čuvati, hraniti, uspavati, započela je u novoj objavi na Instagramu glumica Marijana Mikulić (40).

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Marijana je s pratiteljima podijelila fotografiju iz lifta na kojoj su ona i suprug Josip. Supružnici su pozirali nasmiješeni od uha do uha, a glumica je otkrila i što je razlog tomu. 

- Evo, došla baba na tjedan dana, a zarobili smo je na 5 tjedana, pa se stiglo i na večere, u kino, na koncert... Možda ovaj brak i opstane, zahvaljujući babi, naravno - našalila se.  

Inače, par je prije nekoliko dana objavio i fotku s koncerta.

- Bog blagoslovio babu našu, moju majku, koja već mjesec dana čuva našu djecu. Stigla sam na sto strana, gdje nisam zadnjih godinu dana - piše u opisu fotke koja je snimljena u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Marijana i Josip u braku su od 2005. godine, a zajedno imaju trojicu sinova Ivana, Andriju i Jakova. Glumica na društvenim mrežama s pratiteljima često podijeli fotografije s djecom, ali i probleme s kojima se susreće kao majka. 

Najčitaniji članci