Show

Komentari 0

Glumica ogorčeno komentirala: 'Hoćemo li obeshrabriti svaku ženu koja kaže da je silovana?'

Glumica ogorčeno komentirala: 'Hoćemo li obeshrabriti svaku ženu koja kaže da je silovana?'

Zadarska glumica osvrnula se na mučne priče kolegica, a posebno je ljuta bila na pojedine komentare, koje je svatko od nas posljednjih tjedana i mjeseci čuo previše puta

Nakon što je slučaj srpske glumice Danijele Štajnfeld (37), koja tvrdi da ju je glumac i kolega Branislav Lečić (65) silovao, odjeknuo regijom, reagirali su i brojni glumački kolege, a o zlostavljanju i silovanju u ovoj industriji posebice se puno govori posljednjih mjeseci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zadarska glumica Tihana Lazović (30) osvrnula se na mučne priče kolegica, a posebno je ljuta bila na pojedine komentare, koje je svatko od nas posljednjih tjedana i mjeseci čuo previše puta. 

 - Ako izađe još neka kolegica glumica i javno progovori o zlostavljanju u branši, hoćemo li ju odmah obeshrabrit ovom 'ma je je*ote sad su sve silovane' ili 'to je sad trend, žedne pažnje gladne karijere' jer slutim da je u tom smjeru krenulo - napisala je Tihana na društvenim mrežama i pokrenula raspravu. 

Zaključila je kako takve obeshrabrujuće sumnje sve češće vidi i među ljudima koje prati i poznaje, a ne samo u anonimnim komentarima na portalima. 

Najčitaniji članci