Obavijesti

Show

Komentari 2

Glumica progovorila o borbi za život, prošla je čak 15 operacija: Bilo bi svima lakše da me nema!

Glumica progovorila o borbi za život, prošla je čak 15 operacija: Bilo bi svima lakše da me nema!
2

Odlasci na set isprva su joj bili poput odmora od druženja s liječnicima, ali problemi sa zdravljem bili su sve teži i bol sve jača. Organizam je trpio, a ona pomišljala i na najgore

VIDEO

Američka glumica Sarah Hyland (31), najpoznatija po ulozi Haley Dunphy u seriji 'Moderna obitelj', ispričala je u podcastu bivše kolegice sa seta Julie Bowen (51) sve detalje grčevite borbe za život zbog displazije bubrega. Glumica se zbog urođene bolesti bubrega nekih epizoda prethodno spomenute serije uopće ne sjeća. Odlasci na set u početku su joj bili poput odmora od povećih druženja s liječnicima. No, kako je odrastala, problemi sa zdravljem bili su sve teži, a bol sve snažnija.

- Postoje cijele epizode serije čijeg se snimanja jedva sjećam. Prošle su mi kao u magli - izjavila je.

No, sada je u redu, zdravlje joj je stabilno. Ipak, priznaje kako dugo nije napuštala kuću jer se loše osjećala. Bilo je i mučnih situacija kada ju je bolest toliko iscrpila da je ležala na setu s toplim oblozima. U tim teškim trenucima pomogla joj je upravo Julie.

- Nikad neću zaboraviti snimanje na vanjskoj lokaciji u Los Angelesu. Sunce je zašlo, bilo je hladno - prisjetila se Sarah koja je tada nosila laganu suknju.

Glumica promijenila imidž pa je usporedili s vješticom iz filma...
Glumica promijenila imidž pa je usporedili s vješticom iz filma...

 - Trebali smo ponoviti pa sam došla do nje provjeriti kako se osjeća i imali snage? Ustala je poput robota i odradila svoj dio. Znali smo da joj nije lako, ali bi uvijek nekako isključila bol kad je bila riječ o poslu - nastavila je.

Tijekom snimanja zbog iscrpljenosti, kaže, nije mogla ostati budna osam sati u komadu. Glumica je nakon svake scene položila glavu na stol i odmah zaspala, jedino je tako mogla donekle funkcionirati.

- 27 godina živjela sam s boli. Uvijek sam bila ili u bolnici ili se pripremala na ponovni odlazak. Mislim da nije prošlo više od jedne ili dvije godine, a da nisam bila hospitalizirana. Zaključila sam da bi svima bilo lakše da me nema, osjećala sam se kao teret - priznala je donedavno očajna glumica.

Iako joj je teško, ne želi raditi žrtvu od sebe. Ne sviđa joj se kada ju drugi sažalijevaju.

- Kad odrastaš sa zdravstvenim problemima i uvijek te boli, moraš naučiti kako imati debelu kožu, praviti se da si jači inače će te okolina doživljavati kao slabu, patetičnu i tužnu osobu. Ne želim od sebe raditi žrtvu. Ne sviđa mi se da me drugi vide kao žrtvu - priznala je i nadodala kako je ponosna na sebe što je javno progovorila o svojem stanju i o 15 operacija koje su joj pomogle i spasile život.

Danas kaže kako je izvukla pouku da ne treba odustati od sebe. A ovih dana joj je najveći problem planiranje vjenčanja s radijskim voditeljem Wellsom Adamsom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin