Obavijesti

Show

Komentari 56

Glumica se javila iz Kine: 'Život je normalan, ne nosimo maske'

Glumica se javila iz Kine: 'Život je normalan, ne nosimo maske'
2

Lončar je dodala kako ne hodaju više okolo sa zaštitnim maskama jer za to nema potrebe. Iznimka su vlakovi i autobusi. Glumica s kineskom adresom pojasnila je i kako je cijeli sustav tamo stroži, ali i organiziraniji.

VIDEO

Glumica i suosnivačica kazališta Mala scena, Vitomira Lončar (61), napustila je Hrvatsku prije tri godine, kada su njezinom suprugu Ivici Šimiću ponudili posao umjetničkog ravnatelja kazališta Meriton Children's Theatre u kineskom gradu Xi'anu. Za IN Magazin rekla je kako se život tamo vraća svojim normalnim tokovima, a društvo joj je pravio i njezin učitelj kineskog jezika, kojeg je predstavila kao Richarda.  

- Ljudi imaju povjerenja u to da Kina kontrolira pandemiju. Ako ima novih slučajeva, oni se odmah prijavljuju. Naš život se vratio u normalu. Zaista je. Nemamo ograničenja, predajemo, živimo, rade restorani, život je potpuno normalan. Trenutačno je u jednoj provinciji nađen jedan asimptomatski slučaj i oni su odmah zablokirali grad od 4.5 milijuna stanovnika i zatvorili aerodrom te testiraju cijeli grad u roku od dva dana. To su sve asimptomatski slučajevi - kazao je on gledateljima Nove TV.

Vitomira Lončar održala govor na stadionu i to na - kineskom
Vitomira Lončar održala govor na stadionu i to na - kineskom

Lončar je dodala kako ne hodaju više okolo sa zaštitnim maskama jer za to nema potrebe. Iznimka su vlakovi i autobusi, a Vitomira je pojasnila i kako je cijeli sustav puno stroži, ali i bolje organiziran. 

- Kad uđeš u Kinu, skeniraš se i za svaki grad. Ne daj bože da je netko pored tebe zaražen, oni odmah te ljude stave u bolnicu. Nema onog 'budete mi javili vaše kontakte', to ne postoji. Kad imaš zeleni kod, normalno se krećeš, putuješ i živiš potpuno normalno - pojasnili su iz Kine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin