Obavijesti

Show

Komentari 14

Godine prolaze, no frizure poznatih uvijek ostaju iste

Godine prolaze, no frizure poznatih uvijek ostaju iste
8

Mia Begović za ulogu bi obrijala glavu, a Nataša Bebić radije bi se utopila. Kaže da istu frizuru ima već 30 godina i uopće ju ne namjerava mijenjati

VIDEO

Promijenim li frizuru, to ne bih bila ja, kaže splitska kraljica aerobika Nataša Bebić.
- Da se obrijem na ćelavo? Isti tren bih si stavila kamen oko vrata i skočila u more. Istu frizuru imam 30 godina. Jedanput mi je frizerka napravila pletenice u stilu Bo Derek. Sjedila sam u salonu šest sati. Sutra ujutro probudila sam se i zaključila da to nisam ja. Došlo mi je da uzmem škare i sve odrežem. Sve sam sama otplela - prisjeća se Nataša.
Prirodna je crnka, no ne voli tamne boje, pa se boji u plavo. Tvrdi da ima prirodnu “grivu”, odnosno da ne tapira kosu.
- Kosu perem samo šamponom od kadulje. Ne stavljam ni regenerator. Svi misle da imam ekstenzije, ali ne bih to nikad stavila, pogotovo nakon što sam čula da ih rade od kose zatvorenica iz Rusije i Kine - kaže Nataša. Ima poseban recept od kojeg joj kosa “raste kao trava”.
- Izmiješam čičkovo, ricinusovo i bademovo ulje te u to dodam 20 kapi vitamina A i D - kaže Nataša. Dodaje da ljeti stalno na glavi ima to ulje, no problem je stavljati ga zimi.
- Ko će zimi leć s kesom i šugamanom na glavi - kaže Nataša. Glumica Mia Begović (46) obrijala bi se i na ćelavo za dobru ulogu. Kaže da dugu kosu ima zbog posla.
- Kosu dižem jer mi puštena nakon nekog vremena izgleda neuredno. Šiške upravo puštam, a crvenokosa sam tek godinu i pol dana. Zbog crvene kose muž mi okreće očima, tu boju jedva podnosi. On bi najradije da sam plavuša, kakvu me upoznao - našalila se glumica. Istoj frizuri godinama su vjerni i bivši supružnici Ivana (60) i Donald Trump (63), kao i Pamela Anderson (42), koja se ne prestaje “blajhati” i tapirati.

ANTE GOTOVAC BEZ GELA NE IZLAZI IZ KUĆE
Gotovcu (40) se frizura promijenila utoliko što mu je kosa danas znatno rjeđa. I prije 15 godina Ante je nosio razdjeljak. Ni tad nije izlazio iz kuće bez gela. Njegova frizura toliko je postojana da svaka dlaka ostaje na svojemu mjestu i nakon što ustane iz kreveta i nakon izlaska iz mora.

'NIJE ISTA FRIZURA, SKRATILA SAM KOSU PRIJE PAR GODINA'
Skratila sam kosu prije nekoliko godina. Morala sam, da bude primjerenija godinama, kaže Tihana Harapin-Zalepugin, koja smatra da nema istu frizuru godinama. Kosa joj je kovrčava ljeti jer je tad ne ravna, pa svi misle da je napravila minival. Istu frizuru godinama već nosi i Dorica Nikolić, državna tajnica za socijalnu skrb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja