Show

Komentari 13

Gol, goliji, Karabatić! Rukomet ima svoje isklesane apolone...

Gol, goliji, Karabatić! Rukomet ima svoje isklesane apolone...

Popularnosti rukometa sigurno ne bi smetalo da i ovi frajeri, baš poput nogometaša, skidaju majicu nakon zabijanja golova

Nisu medijski eksponirani kao njihovi kolege nogometaši, ne zarađuju ni desetinu onoga što oni zarade, na društvenim mrežama prate ih tisuće, a ne milijuni, ali to ne znači da se izgledom ne mogu “potući” s njima... Dapače. Među 400-tinjak sudionika rukometnog Eura krije se nekoliko “bombončića”.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Među njima je i naš sjajni vanjski Luka Cindrić. Osim što je jedan od najboljih rukometaša svijeta, svakako je i jedan od najzgodnijih. Njegov Instagram profil pun je golišavih fotografija, ali, nažalost po sve zainteresirane, Luka je već dulje u sretnoj vezi. 

A više vremena za fotkanje nakon ispadanja s prvenstva ima i jedan od najboljih rukometaša u povijesti Nikola Karabatić.
Zgodni Francuz hrvatskih korijena omiljen je kod dama, a kako je velikodušan, sve njih svako malo počasti nekom seksi fotografijom.

Prije dvije godine Nikola je nakratko postao i maneken za jedan kalendar te je pokazao da nema nikakvih problema s pokazivanjem svojeg nagog, mišićavog tijela...

A da ne bi bilo da promoviramo samo Hrvate i one s našim korijenima, na listu najzgodnijih grijeh bi bio ne uvrstiti i Nijemca Tobiasa Reichmanna, Poljaka Krystiana Bondziora te Šveđanina Jacka Thurina.

Sva trojica sportaša po društvenim mrežama hvale se svojim isklesanim tijelima, a zbog toga dobivaju hrpe poruke svojih obožavateljica. 

- Šteta što ovi dečki ne skidaju majice kad zabiju golove jer to bi bio melem za oči - samo je jedan od brojnih komentara ispod njihovih fotografija. 

Tko zna, možda i prihvate te “dobronamjerne” savjete. Popularnosti sporta sigurno ne bi smetalo malo promoviranja na ovaj način... 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci