Obavijesti

Show

Komentari 98

Goli BB: Mirjana svoje grudi pokazuje, a Barbara ih skriva

Goli BB: Mirjana svoje grudi pokazuje, a Barbara ih skriva
7

Ja želim uvesti novo pravilo u ‘Big Brother’. Neka svi nekoliko sati budu goli, rekla je Mirjana Praizović (22) koja rado ističe svoje gole silikonske grudi u Kući

VIDEO

Vidi one kako će se razboli. Sva je gola, a iz ogledala snimaju. Ima isti ponašaj kao moja susjeda koja je tako glumila da je stidljiva i poštena, rekla je Rada Vasić (50) za stanarku Barbaru Šegetin (25).

Domaćica iz Male Plane zgražavala se na Barbarino presvlačenje i golišavo tuširanje. Iako Riječanka uvijek pazi da joj ne ispadnu bradavice, tajnovitošću je zagolicala maštu Ervina Mujakovića (24). Ipak, rekorderka BB kuće po skidanju je animir dama Mirjana Praizović (22). Ona svakodnevno paradira u minijaturnim tangama, a ne ustručava se ni pipkati stanare.

- Mirjana ima super tijelo i lijepe grudi. Ne smeta nam da se tušira gola - rekli su 23-godišnji blizanci Mika i Giba.

Muškarcima je seksi

Za razliku od Vasića, Mirjanino kupanje smetalo je Ervinu. Zbog ljubavi prema Barbari nije želio gledati u njezine intimne dijelove tijela. Dok se Mirjana u kadi dirala po grudima i širila noge, Sarajlija je okretao glavu.

- Ervine, bi li ti imao seks sa mnom - nudila se Mirjana, na što se samoprozvani menadžer solarija zacrvenio i odbio je.

- Ma, meni je ona isti štakor u faci - rekla je Steffani Banić (21), koja nije fascinirana izgledom Mirjane kao većina muške populacije BB kuće.

Ja želim uvesti novo pravilo u ‘Big Brother’. Neka svi nekoliko sati budu goli, rekla je Mirjana Praizović (22). Dodala je da nakon animir dame želi postati pornoglumica.

Nema stanara BB kuće kojeg Mirjana nije prepipala i koji je nije izmasirao ili pljesnuo po stražnjici. Iako se Goran Todić (48) otimao kad mu je htjela sjesti na lice, ipak je zavirio da vidi što nosi ispod haljinice.

- Dođi da te nešto pitam - rekao je Goran, a čim mu se Mirjana približila, sagnuo se i ugrizao je za stražnjicu. Banjalučanka u tangama ide i u ispovjedaonicu kod Velikog brata, a nema stanara koji nije vidio tetovažu tigra na njezinoj guzi. Osim po muškim stanarima, Mirjana voli zaskakivati i Steffani Banić (21) kojoj dopušta da joj dira grudi.

- Vidi nas Ervine, što se sramiš. Zar ti nije lijepo sa ženama - govorila je Steffani dok mu je zajedno s Mirjanom sjedila u krilu. Iako je drugog dana izolacije spavao sa Steffani, Ervin se srami pipkati s ukućankama. Sarajlija se svakodnevno šeće u uskim gaćicama, a često mu se pridruži i Darko Petkovski (27). Oba stanara su pobornici teretane i uživaju golišavi vježbati u dvorištu kuće. Od predmeta iz dvorišta naprave sprave za vježbanje.

Ugor i samo 10 centimetara

Dok Ervin i Darko vježbaju golih nauljenih tijela, rado ih promatraju stanarke koje komentiraju njihov izgled. Steffani se slaže kako je Ervin najzgodniji stanar, samo je smetaju njegovi tikovi, i, po njoj, upitna inteligencija.

- Mujakoviću, kako si zgodan, daj prođi još jednom ispred mene - rekla je Steffani, a u raspravu se uključila i Mirjana.

- Za mene muškarac nije muškarac ako nema s čim raspolagati na sredini tijela. Takvih ko Ervina prepuna je Banja Luka - zaključila je animir dama. Sarajliju je dodatno uvrijedila tvrdnjom da ima samo deset centimetara. Dok su se Ervinu narugale na veličinu penisa pa se on izbjegava tuširati gol, za Gorana su bile pune pohvala.

- Ne usudim se ni pomisliti kakav je kad se digne. Ajme, on ima ugora - bila je šokirana Splićanka nakon što je naišla na gologa Gorana kako se tušira.

Gola u bazenu

Iako Steffani dobiva komplimente na račun izgleda, rijetko kad se odvaži na golotinju. Splićanka se ne srami presvlačiti u donje rublje pred kamerama niti hodati u vrućim hlačicama koje otkrivaju istetovirane mašnice na nogama. Prilikom seksa s Ervinom, Banić je pokazala samo noge, dok se Ervinu na nekoliko sekundi vidio i penis. Sarajliji ni to nije bio problem, ali sramio se izgovoriti riječ “kondom” pred kamerama. 

Iako su Goran i Dorđe Đenić (29) često golih torza dok se sunčaju u dvorištu, za sada nisu privukli toliku pozornost koliko Mujaković. Ove sezone BB stanari nisu toliko zainteresirani za bazen u kući. U njemu se najčešće kupa gola Mirjana, nakon čega ostali više ne žele ulaziti u vodu.

- Ja se ovdje osjećam kao kod kuće. Uživam hodati gola i baš me briga - kaže Mirjana.

Iako uživa pokazivati silikonske grudi, planira ih još povećati.

- Ugradila sam silikone veličine 3,45 kubičnih centimetara, ali ću ih povećati za još koji kubik - otkriva planove Mirjana. Smatra kako se obitelj Praizović ne živcira zbog njezinih svakodnevnih ispada.

- Moji to sigurno ni ne prate. A mojeg tatu koji ima 80 godina ‘Big Brother’ sigurno ne zanima - zaključila je Mirjana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu