Obavijesti

Show

Komentari 21

Golišava Megan branila dečka od Conora McGregora, Madonna pokazala guzu u 64. godini

Golišava Megan branila dečka od Conora McGregora, Madonna pokazala guzu u 64. godini
12

MTV-jeve nagrade za glazbenike poznate su po zanimljivim modnim izdanjima, pa tako ni ove godine nije nedostajalo modnih pogodaka i promašaja, ali ni ozbiljnijih incidenata

VIDEO

Brojne zvijezde okupile su se na crvenom tepihu MTV VMA nagrada i pokušale oduševiti i privući pažnju svojim modnim izborima. MTV-jeva dodjela poznata je po slobodi umjetničkog izražaja, kako na nastupu, tako i na crvenom tepihu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Madonna (63) je otvorila show i na izlasku s pozornice pokazala golu guzu prekrivenu samo mrežastim najlonkama i kožnim gaćicama. 

2021 MTV Video Music Awards show

- A rekli su da nećemo dugo potrajati. Gledajte nas sad! - izjavila je referirajući se na svoju vezu u MTV-om.

Kontroverzni par Megan Fox (35) i Machine Gun Kelly (31) pojavili su se zajedno, ona u potpuno prozirno Mugler haljini, a on u Dolce & Gabbana svjetlucavom crvenom odijelu.

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Fox je ovom haljinom definitivno ukrala show, a pokazalo se da ljubavnici zbilja znaju iskoristiti svoj trenutak slave, pa outfitima na crvenom tepihu nikad ne razočaraju. 

MTV Video Music Awards, Arrivals, New York, USA - 12 Sep 2021

U jednom trenutku pojavio se borac Conor McGregor (33) koji je bacio piće i pokušao se fizički obračunati s Kellyjem. 'Uskočila' je između razjarenih dečkiju i golišava Megan te spasila veći incident. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYCONIQ (@hyconiq)

Iako vidno uzrujan, uspio se smiriti pa situacija nije eskalirala. Novinarka ET-a ga je kasnije upitala što se dogodilo, a on je ispričao svoju verziju:

- Ja njega ne poznajem, niti znam tko je on. Ja se borim s pravim borcima, a ne s malim bijelim reperima. Znam ga samo zato što je u vezi s Megan Fox - rekao je Mc Gregor, iako su svjedoci incidenta izjavili da je McGregor izgubio živce nakon što ga je Kelly odbio za zajedničku fotografiju.

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Reper Lil Nas X (22) odjenuo je lila odijelo krojeno djelomično kao svečana haljina, ukrašeno tisućama sitnih kristalića. Za svoj look je odabrao periku stiliziranu kao fudbalerka. Lil je za svoju pjesmu 'MONTERO (Call Me By Your Name)' osvojio nagradu za najbolji video godine.

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Avril Lavigne (36), pjevačica koja je žarila i palila početkom 2000.-ih, osvježila je look iz tog doba, kariranim ružičastim kompletom i svjetlucavim tamnim topićem. Pažnju je privukao gornji dio kompleta, sako rezan u obliku srca na prsima. 

2021 MTV Video Music Awards show

Doja Cat (25) pojavila se na pozornici u kostimu koji izgleda poput velikog crva, a kako kaže, toga je bila svjesna.

- Izgledam kao crv, predobro. Nikad nisam mislila da ću prihvatiti nagradu u kostimu crva - rekla je na pozornici. 

U psihodeličnom kostimu primila je nagradu za najbolju suradnju za pjesmu  'Kiss Me More' sa SZA (30).

Kardashianka i Megan Fox najavile dečke: 'Budite glasni za buduće tate naših beba'
Kardashianka i Megan Fox najavile dečke: 'Budite glasni za buduće tate naših beba'

Olivia Rodrigo (18) odabrala je klasičnu lijepu ružičasto-narančastu haljinu, koja bi možda bila i preobična da nema dva sloja različitih materijala i korzet.

2021 MTV Video Music Awards

Olivia je s pjesmom  'drivers license' osvojila nagradu za pjesmu godine, a kipić joj je pripao i za najboljeg novog umjetnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu