Obavijesti

Show

Komentari 20

Golobradi klinac danas je velika zvijezda: Prepoznajete li ga?

Golobradi klinac danas je velika zvijezda: Prepoznajete li ga?
9

Na videu ima samo 16 godina, a odjeven je u bijelu košulju. Tada nije imao bradu pa mu se izgled zbog toga znatno razlikuje. Djevojke su ispod objave raspravljale izgleda li bolje s bradom ili bez

VIDEO

Stjepan Hauser (32) je sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži podijelio snimku nastupa u crkvi sv. Franje u Puli te pokazao kako ga je glazba pratila tokom cijelog života.

Na videu ima samo 16 godina, a odjeven u bijelu košulju svirao je violončelo. Također, tada nije imao bradu pa mu se izgled zbog toga znatno razlikuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 years old Stjepan ;)

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Osim što su djevojke ispod videa 'raspravljale' izgleda li bolje s bradom ili bez, nizali su se i komentari za njegovo sviranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gledala sam taj koncert u crkvi sv. Franje u Puli. Već smo i tu pustili suzu koju si kao klinac pobudio sviranjem - ispričala je pratiteljica. Mnogi su ga pitali gdje mogu pogledati cijeli video te da im je 'inspiracija'. 

- Sjećam se tvog violončela i tvoje bijele košulje. Znala sam već onda da ćeš poletjeti do samih zvijezda - glasio je jedan od komentara. 

Hauser često na društvenim mrežama objavljuje snimke svog glazbenog umijeća. Nedavno je otpjevao pjesmu 'Oprosti mala' od svoje bivše djevojke i zaručnice, Jelene Rozge (41) te je izazvao 'lavinu' negativnih komentara. Osudili su ga jer je tu pjesmu pjevao u društvu plavokose prijateljice. 

Violončelist je osjetio potrebu za opravdavanjem i htio je smiriti komentatore. 

- Očigledno je došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti. Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge - napisao je Hauser koji želi 'širiti ljubavi i pozitivu, a ne mržnju'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...