Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Golobradi klinac danas je velika zvijezda: Prepoznajete li ga?

Na videu ima samo 16 godina, a odjeven je u bijelu košulju. Tada nije imao bradu pa mu se izgled zbog toga znatno razlikuje. Djevojke su ispod objave raspravljale izgleda li bolje s bradom ili bez

Foto: Instagram
20 komentara

Stjepan Hauser (32) je sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži podijelio snimku nastupa u crkvi sv. Franje u Puli te pokazao kako ga je glazba pratila tokom cijelog života.

Na videu ima samo 16 godina, a odjeven u bijelu košulju svirao je violončelo. Također, tada nije imao bradu pa mu se izgled zbog toga znatno razlikuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 years old Stjepan ;)

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Osim što su djevojke ispod videa 'raspravljale' izgleda li bolje s bradom ili bez, nizali su se i komentari za njegovo sviranje.

- Gledala sam taj koncert u crkvi sv. Franje u Puli. Već smo i tu pustili suzu koju si kao klinac pobudio sviranjem - ispričala je pratiteljica. Mnogi su ga pitali gdje mogu pogledati cijeli video te da im je 'inspiracija'. 

Foto: Privatni album

- Sjećam se tvog violončela i tvoje bijele košulje. Znala sam već onda da ćeš poletjeti do samih zvijezda - glasio je jedan od komentara. 

Foto: Instagram/orijent

Hauser često na društvenim mrežama objavljuje snimke svog glazbenog umijeća. Nedavno je otpjevao pjesmu 'Oprosti mala' od svoje bivše djevojke i zaručnice, Jelene Rozge (41) te je izazvao 'lavinu' negativnih komentara. Osudili su ga jer je tu pjesmu pjevao u društvu plavokose prijateljice. 

Foto: Instagram/orijent

Violončelist je osjetio potrebu za opravdavanjem i htio je smiriti komentatore. 

- Očigledno je došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti. Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge - napisao je Hauser koji želi 'širiti ljubavi i pozitivu, a ne mržnju'. 

Naši partneri pišu
Message