Show

Komentari 14

Goran Belošević: 'Najviše ideja imam za vrijeme tuša, a svi mi čestitaju nakon zaruka s Ecijom'

Goran Belošević: 'Najviše ideja imam za vrijeme tuša, a svi mi čestitaju nakon zaruka s Ecijom'

Mislim da odgovor leži u činjenici da sam cijeli dan sto na sat pa mi je tuš jedno od rijetkih trenutaka kada imam kompletno vrijeme samo za sebe i svoje misli, rekao je Goran

Zbog tenisa i putovanja bio sam primoran ići u dopisnu srednju škola koja je nešto nalik izvanrednom studiranju. Samo polažeš ispite, nemaš prijatelja, maturalnih putovanja, zabava i slično. Iz tog razloga sam se poprilično vezao uz kolege na fakultetu pa mi je sve to jako brzo falilo, rekao je u razgovoru za Net.hr bubnjar grupe Pravila Igre, Goran Belošević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Studijski život ponovno je probudio, naime studira poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a ljubavni život mu je jednako uspješan. U vezi je s radijskom voditeljicom Ecijom Ivušić, s kojom se nedavno i zaručio.

storyeditor/2021-10-25/img-4543.jpg

- Iskreno, ne sjećam se kada sam dobio toliko čestitki u životu - rekao je i dodao:

- Ovaj Božić će biti prava idila.  Razlikovat će se na način da će biti točno onakav kakav treba biti kad ga provedeš s osobom koju najviše voliš.

storyeditor/2021-10-25/228459392_846615645976614_3967068668678873702_n.jpg

Oboje vole kuhati, a Goranov specijalitet su palačinke, dok su Ecijin lazanje. 

Otkrio je da su mu neke odlične ideje pale pod tušem, a jedna takva je bila za bendovu novu božićnu pjesmu "Sretan Božić, ljubavi".

- Mislim da odgovor leži u činjenici da sam cijeli dan sto na sat pa mi je tuš jedno od rijetkih trenutaka kada imam kompletno vrijeme samo za sebe i svoje misli. Ideja koja mi je pala pod tušem i koja mi je promijenila smjer života je ideja za himnu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Ta inicijalna ideja je u konačnici rezultirala upisom doktorskog studija, organizacijom teniskih turnira itd - rekao je.

Najčitaniji članci