Obavijesti

Show

Komentari 2

Goran Bogdan: Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kila u mjesec dana

Goran Bogdan: Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kila u mjesec dana
7

Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik, kaže

VIDEO

Glumac Goran Bogdan (40) radi punom parom čak i tijekom pandemije korona virusa. Nominiran je za Europsku filmsku nagradu u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu 'Otac' Srđana Golubovića (48), koju još zovemo i europskim Oscarom, a Goran trenutačno snima dvije serije i vremena za odmor baš i nema.

POGLEDAJTE VIDEO: Bogdan u '24 pitanja'

Pokretanje videa...

04:45

Ispričao da mu je pandemije pomrsila planove za karijeru u inozemstvu jer da je nije bilo, sada bi snimao u Americi ili Velikoj Britaniji. Unatoč tome, nije tužan što se to nije ostvarilo. Dok je radio na filmu 'Otac' izgubio je puno kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da sam u vježbanju kao i svi drugi. Kada uspijem povezati nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj ugodni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulijenim i postane mi naporno razmišljati o utezima. Doduše, dosta toga ovisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kilograma u nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati - ispričao je za Gloriju.hr.

Ispričao je da je imao genijalnog trenera uz kojeg je sve bilo lakše i s obzirom da je njegov lik u filmu jako mršav cilj mu je bio izgubiti kilograme. Discipliniran je pa je u tome i uspio. 

- Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršut. Uostalom, ta fizička bol koju sam osjetio kroz naporne vježbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - pojasnio je Bogdan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...