Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Goran Bregović: 'Iz straha od siromaštva trošio sam novac'

Glazbenik je dosta kasno dobio svoje 'nasljednice' Emu, Lulu, Unu i najstariju Željku, te bi volio biti siguran da, ako umre, one budu osigurane njegovim nasljedstvom

za scenu.....28. 05. 2005.
beograd/kuca gorana bregovica/pripreme bijelog dugmeta za koncerte u sarajevu, zagrebu i beogradu/ goran bregovic i raka maric
snimio: zeljko hladika
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
54 komentara

Vođa benda Bijelo Dugme, Goran Bregović (68), ispričao je kako je zbog djetinjstva provedenog u neimaštini uvijek imao strah od siromaštva. Iako danas ima sve što poželi, kada je bio dijete nije bilo tako. 

-  Cijelog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemaš tetu da odeš na ručak, nemaš ujaka da posudiš novac - rekao je glazbenik. 

Marko Prpić/Pixsell | Autor: Marko Prpić/Pixsell Foto: Marko Prpić/Pixsell

- Ako pogledamo unazad, zbog straha sam kupovao previše stvari: kuće, stanove, brodove, automobile... To je sirotinja koja se od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi. Imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih - rekao je Bregović.

Ivana Ivanović/Pixsell | Autor: Ivana Ivanović/Pixsell Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Goran je dosta kasno dobio svoje 'nasljednice' Emu (23), Lulu (14), Unu (16) i najstariju Željku, te bi volio biti siguran da, ako umre, one budu osigurane njegovim nasljedstvom. 

VIDI OVO! Ova četiri horoskopska znaka najviše su vezana za svoje partnere. 

Naši partneri pišu
Message