Obavijesti

Show

Komentari 16

Goran i Ivana Višnjić očekuju prvo biološko dijete na ljeto?

Goran i Ivana Višnjić očekuju prvo biološko dijete na ljeto?
5

Kći Antuna Vrdoljaka navodno je trudna pet mjeseci. Iako su prije tri godine posvojili sina Tina, glumac i njegova supruga Ivana nisu odustali od proširenja obitelji

VIDEO

Puno vam hvala, probajte me razumjeti, ali doista ne smijem davati nikakve izjave, rekao nam je Joško Višnjić. Brat holivudskoga glumca Gorana Višnjića (38) tako nam je diskretno potvrdio šuškanja da glumac čeka prvo biološko dijete sa suprugom Ivanom (41). 

Kćer poznatog filmskog redatelja Antuna Vrdoljaka (79) navodno je trudna pet mjeseci, piše Extra. Navodno je zimus doputovala u Hrvatsku kako bi sa svojom i Goranovom obitelji proslavila radosnu vijest. Naime, Ivana, koja s glumcem u braku već 11 godina, dugo je bezuspješno pokušavala zanijeti. Zato su prije tri i pol godine posvojili sina Tina. 

Za komentar o trudnoći pitali smo Goranova punca Antuna. Redatelj se veselo nasmijao kad smo mu čestitali na 11. unuku. Zahvalio je dodavši kako nam ništa ne može potvrditi niti demantirati jer je takav dogovor u obitelji. Ivana i Goran, koji žive u Los Angelesu, prije četiri godine imali su bračnu krizu. U vrijeme kad su posvojili Tina, Šibenčanka Mirela Rupić (39) objavila je da je nekoliko mjeseci prije rodila njegovu kćer. Višnjić je priznao da je Lana Lourdes plod pijane avanture za jednu noć te joj od tad plaća alimentaciju od 9000 kuna. Ivana mu je sve oprostila i dvije godine nakon afere doputovala s njim u Hrvatsku. Nagađalo se kako je prošle jeseni prvi put vidio kćer kad je posjetio Šibenik, no Mirela to nije htjela potvrditi.

Prevario je s Mirelom

Ivana je prije četiri godine ostala u Americi preuređivati kuću. Višnjić je otputovao u Šibenik. S Mirelom Rupić imao je avanturu i dobio kćer.

Kupanje na Karibima

Prije tri godine sina Tina vodili suna prvo kupanje. Na Karipskim otocima Turks i Caicos uživali su u tirkiznome moru i pješčanim plažama.

Ivana je njegova ljubav

Prije veze s Vrdoljakovom kćeri Goran Višnjić bio je s Lucijom Šerbedžijom. Ivanu su povezivali sa sinom nogometaša Slavena Zambate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama