Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Goran izbacio Ivanu: 'Za tebe u ovoj emisiji više nema mjesta'

Mislim da ipak nemamo toliko toga zajedničkog da bi naša veza bila uspješna. Nikako da kliknemo i to me muči, priznao je Goran i izbacio još jednu djevojku iz showa

Foto: RTL
17 komentara

Gospodin Savršeni je na romantičnoj večeri utroje shvatio kako Ivana Milat ipak nije prava osoba za njega te joj se odlučio zahvaliti na sudjelovanju u showu.

Foto: RTL

- Mislim da ipak nemamo toliko toga zajedničkog da bi naša veza bila uspješna. Nikako da kliknemo i to me muči. Bilo mi je teško naći prave riječi, ali među nama nema nikakve kemije i tu barijeru nikako da pređemo. Nažalost, moram ti reći da je za tebe ovdje završava emisija - teška je srca priznao Goran.

[video: 1202184 / Video o njemu - tko je gospodin savršeni...]

- Možda mu se moja jednostavnost i direktnost ne sviđa. Nisam razočarana, drago mi je što sam bila dio ovoga, možda se samo nismo stigli bolje upoznati - izjavila je simpatična Korčulanka koja će ljubav potražiti izvan showa.

Foto: RTL

Nakon što je Ivana otišla Goran je odlučio Klari pokloniti ružu jer mu je bilo jako drago što je bila potpuno iskrena s njim te ju zbog toga sada cijeni još više. A kada se Klara vratila u hotel, djevojke su digle paniku oko toga gdje je nestala Ivana i zašto se nije vratila u hotel, a razlog njezina odlaska ostao im je nepoznat.

Foto: RTL

Sljedeći dan Gospodin Savršeni pozvao je Hanu, Daisy, Aleksandru, Nandi i Ivu na grupni spoj – jedrenje po šibenskom arhipelagu. Prije jedrenja Goran je napravio mali izazov za djevojke, ona koja je prva doplivala do jedrilice osvojila je neko vrijeme nasamo s njim, a unatoč tome što se Daisy trudila brzo plivati, Iva je bila najbrža.

- Među nama ima kemije i to se osjeti - priznala je Iva nakon razgovora s Goranom koji je to isto osjetio.

Foto: RTL

Nakon Ive, Gospodin Savršeni pozvao je Hanu nasamo te joj priredio pravo iznenađenje. Poklonio joj je sredstvo za skidanje šminke kako bi je testirao, a ona je rado prihvatila izazov.

- Nemam komplekse i obećala sam mu da će me vidjeti bez šminke - rekla je Hana nakon što je ispunila njegovu želju.

Foto: RTL

Dok su oni uživali na jedrilici, Anezi, Klara i Gabrijela iskoristile su vrijeme da malo prokomentiraju svoju konkurenciju, a potom su i one dobile pismo u kojem ih Goran poziva na grupni spoj.

Foto: RTL

Kako će završiti plovidba jedrilicom, hoće li se svi sretno vratiti na obalu i gdje će Goran odvesti djevojke na drugi grupni spoj – ne propustite pogledati sutra u novoj epizodi ‘Gospodin Savršeni’ u 21 sat na RTL-u.

Naši partneri pišu
Message