Obavijesti

Show

Komentari 41

Goran joj 'slomio' srce, a novim curama poručuje: Ne glumite!

Goran joj 'slomio' srce, a novim curama poručuje: Ne glumite!
2

Savjetovala bih im da se ničega ne srame i da ne glume ništa i nikoga, da su takve kakve jesu u tom trenutku u kojem bi trebale biti, komentirala je Iva Runjanin

VIDEO

Zagrepčanka Iva Runjanin (29) krajem se prošle godine 'borila' za ljubav Gorana Jureneca (39) u showu 'Gospodin savršeni'. Iako je Iva bila prvotni Goranov izbor, par se odlučio razići jer nisu mogli pronaći zajednički jezik, a 'Gospodin savršeni' zatim je odabrao Hanu Rodić (22). 

Plavokosa Zagrepčanka nije bila previše razočarana Goranovim odabirom, a s obzirom da na malim ekranima uskoro kreće nova sezona popularnog showa, Runjanin je poručila budućim natjecateljicama da budu svoje. 

- Savjetovala bih im da se ničega ne srame i da ne glume ništa i nikoga, da su takve kakve jesu u tom trenutku u kojem bi trebale biti. Jedino će tako dopustiti sebi da kroz to iskustvo nauče nešto o sebi i da im ostavi trag u životu kojeg će se uvijek sjećati - rekla je Iva te dodala kako joj je ulazak u show promijenio život. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:42

- To je stvarno jedinstveno iskustvo, imaš u njemu priliku otkriti koliko daleko idu tvoje granice, koliko si spreman na kompromise, koliko dobro se poznaješ... - komentirala je Iva koja vjeruje kako se u realityju može pronaći ljubav. 

- Neka cure ne zaziru od ovakvih realityja, neka gledaju malo dublju sliku svega, ljubav krije razne putove - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 PRAVA NOĆNA MORA: Nitko ne želi biti u vezi s ovim horoskopskim znakom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin