Obavijesti

Show

Komentari 52

Goran strastveno ljubi Ilonu, a ljuti Žigo Nevenku tjera kući

Goran strastveno ljubi Ilonu, a ljuti Žigo Nevenku tjera kući
1

Nevenka nikako nije željela ustati iz kreveta pa ju je Žigo pokušao razbuditi, no na kraju ju je još i ušuškao i zamolio da se ne otuđuje od ostalih djevojaka

VIDEO

Nova epizoda 'Ljubav je na selu' i jutro na farmama donijeli su nove komične situacije. U Slavoniji  je Mihael djevojke htio iznenaditi probudivši ih ujutro, no nije uspio u svom naumu jer su one već bile ustale. Ipak, nasmijale su ga kada ih je vidio našminkane i odjevene kao za 'feštu'. 

- Ne možete ići takve u štalu, daj se presvucite, što vam je!? Nema šminkanja! - smijao se Miha kada ih je vidio našminkane i sređene te dodao da je ostao potpuno zatečen izborom odjeće za rad na farmi. Nakon što su izašle na zrak Miha ih je postrojio kao u vojsci te im pokušao objasniti da se tako ne oblači za rad na selu, no cure su imale na sve spremne odgovore. A tada je uslijedio kviz.

- Što je ovo? - pitao ih je Miha pokazavši na vile, lopatu i metlu. Iako su cure znale odgovor, Miha je u svom šaljivom stilu objasnio da su to za njih maskara, puder i češalj, što ih je nasmijalo. Kada ih je odveo u štalu kod teladi cure su komentirale da je telad zamazana i  bi li ih mogle iščetkati, što je dodatno nasmijalo Mihaela. Nakon susreta s teladi dao im je zadatak nahraniti krave te vilama natovariti sijeno na traktor. Cure su ekspresno obavile zadatak i pokazale se vičnije nego što su pričale da jesu. 

- Iznenadile su me što se tiče posla, naročito Natalija, ali sve su dale svoj doprinos i iznenadile su me - priznao je Miha.
 
U Lučanima Nevenka nikako nije željela ustati iz kreveta pa ju je Žigo pokušao razbuditi, no na kraju ju je još i ušuškao i zamolio da se ne otuđuje od ostalih djevojaka te su nastavili pričati dok je ona ležala, što su ostale dvije cure shvatile kao poseban tretman prema Nevenki.

 - Ona je jedna, ne znam je definirati, ali ona je osoba koja je zaljubljena - opisala je Božica Nevenku. Djevojke su odmah nakon što su ustale odlučile poslužiti Žigine roditelje, no Žigina mama imala je nekoliko zamjerki te ih uputila na to kako pravilno servirati doručak. Božica se naljutila što Nevenka ništa ne radi, a i Renata se složila. 

- Dok mi sve nešto radimo, Nevenka se samo želi dobro udati što prije i imati novca, to je to, nije bitno o kome se radi - objasnila je Renata. Potom je i Božica skočila na Nevenku držeći joj bukvicu jer, kako je rekla, ništa ne radi, čak ne zna oprati ni suđe. Tako je izbila svađa između Žiginih djevojaka, a on je sve to postrani promatrao te joj na kraju rekao da ako ne želi raditi, može spakirati svoje stvari i otići za Split.
 
A kako osvojiti tri zgodne dame i prirediti im doručak na svojoj terasi, zna Vice. Dočekao ih je doručak i kava, a onda im je Vice rekao da ih čeka naporan rad na zemlji te im dao savjet da budu malo aktivnije. 

- Ja sam kralj životinja, mene trebate osvajati, a ne ja vas - objasnio im je Vice svoj stav.  Poslije doručka djevojke je odveo u planinu gdje im je pokazao sibirsku aroniju te im opisao njena ljekovita svojstva, što su djevojke pomno slušale.
 
Kod Sandra Čurka djevojke je čekala mužnja koze. Sandro ih je upoznao sa svojim životinjama i objasnio im kako pomusti kozu. I dok je Ana već prije imala susret s kozama, Natalija je muzla samo krave, dok Katarina nije imala strah jer je to već prije radila. Sandro je nakon mužnje zaključio da su cure dobro obavile zadatak, ali da se Katarina ipak najbolje snašla. Potom ih je odveo da upoznaju jarca. 

- Ja inače mogu podnijeti smrad, ali jarac stvarno smrdi! - komentirala je Ana dok je Natalija skupila hrabrost i zajahala jarca.
 
Ilona se kod Špehara u Dugoj Resi neugodno iznenadila kada je ugledala kante na podu. 

- Samo se nadam da nije nikakav fizički rad u pitanju - rekla je plavooka Zagrepčanka, no ostala je šokirana kada joj je Goran objasnio da je na selu većina poslova upravo fizički rad. Gorana je pak, ugodno iznenadila Nikolina koja se pojavila obučena u kombinezon na kojem je s prednje strane pisalo 'Ljubav je na selu', a sa stražnje 'Goran'. 

- Cura se stvarno trudi, em nokti s likom bubamare, Goranovo ime na leđima, ja ne znam stvarno… -  ispričala je Ines o Nikolini. 

Špehar im je objasnio da će se danas baviti okopavanjem krumpira i koja najviše napuni kantu, bit će pobjednica i dobit će nagradu. Ines se nije iskazala, kao ni Nikolina, dok je Ilona izjavila da je kurmpir jedino vidjela u dućanu, a ne u polju pa da ni ne zna što je od svega toga krumpir. 

- Ilona želi ostaviti veliki dojam na Gorana i cijelo vrijeme ga zašprehava! - otračala je Ines Ilonu. 

Nakon što su okopale krumpir, Goran je išao izvagati sve kante i na kraju je ispalo da je Ilona, koja je najviše gunđala, najviše krumpira i okopala.

- Cure nisu bile fer, ja sam kopala samo jedan red, a one su šarale okolo! - pravdala se Ines koja je najmanje krumpira donijela. 

- Njoj nitko nije zabranio da šara okolo, ja sam zajedno s Nikolinom okopala red i nisam htjela čekati dalje, to što je ona bila prespora, to je njezin problem - rekla je Ilona. Kao nagradu Goran joj je rekao da neće trebati taj krumpir raditi za ručak, već će zajedno s njim čekati da ga ostale dvije naprave. Tako su Ilona i Goran vrijeme prije ručka proveli nasamo dok su cure gulile krumpire. 

- Zašto ti mene stalno izbjegavaš? - pitala je Ilona Gorana na što joj je on odgovorio da je stekla krivi dojam.

- A reci mi vidiš li se ti sa mnom? - izravna je bila Ilona. 

- Teška je to odluka, ovisno o tome možeš li ti prihvatiti život na selu, ali mogu se zamisliti zašto ne -  iskren je bio Goran, na što mu je Ilona rekla zbog čega se onda više ne potrudi oko nje, na što je Goran počeo objašnjavati da nije samo ljubav ta od koje se živi na selu. Nakon što mu je ona priznala da želi samo malo više pažnje, Goran ju je prigrlio k sebi, zagrlio i strastveno poljubio u vrat.

Budući da sutra, od 20 sati, na RTL-u, farmeri biraju koja će biti prva djevojka koja ide kući, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se Ilonina želja ostvariti, isto kao i hoće li Žigo Nevenku ipak poslati doma u Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala