Obavijesti

Show

Komentari 24

Goran Višnjić o uspjehu: 'Ne vjerujem gdje me život odveo'

Goran Višnjić o uspjehu: 'Ne vjerujem gdje me život odveo'
8

S obzirom na to da u posljednje vrijeme često javno dijeli privatne trenutke i razmišljanja, ovaj put je odlučio podijeliti stav o životu i sreću zbog svog profesionalnog uspjeha

VIDEO

Ima dana kad još uvijek ne mogu povjerovati gdje se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske od koje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo nevjerojatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu, rekao je glumac Goran Višnjić (45).

Dodao je da je sretnik jer ide na posao s golemim osmijehom na licu i govori 'Sr**e, sutra moram letjeti u Portugal zbog posla', a s pratiteljima na društvenim mrežama je podijelio i kako pokušava 'živjeti u trenutku'.

- Bez obzira gdje sam i što se događa, uvijek se pokušavam suočiti sa stvarima, u poslu, u životu, na odmoru... Trudim se živjeti u trenutku, ne jučer, ne sutra. Ok, sad ću prestati, ali shvatili ste me, zar ne? - zaključio je naš glumac s američkom adresom, odmah uz 'selfie' s holivudskim znakom u pozadini.

S obzirom na to da u posljednje vrijeme često preko društvenih mreža dijeli privatne trenutke i razmišljanja, ovaj je put Višnjić odlučio podijeliti stav o životu i sreću zbog svog profesionalnog uspjeha. Njegova misao da 'treba živjeti za danas i uživati u trenutku' dobila je hrpu pozitivnih komentara, a javila se i pjevačica Nina Badrić (49).

- Znala sam ja da ćeš ti dobaciti do 'Olivuda' - napisala mu je Nina.

No nisu svi kao ona bili sigurni u Višnjićev uspjeh.

- Moram priznati da sam bio od onih koji bi rekli nema šanse, ali eto. Kad se samo sjetim početaka... - napisao je jedan Goranov pratitelj.  

Višnjić: Krećem na petodnevnu pustinjsku utrku iz Las Vegasa
Višnjić: Krećem na petodnevnu pustinjsku utrku iz Las Vegasa

'Svaka ti čast, Gorane, ponosimo se tobom', 'Dobro rečeno. Ča je život vengo fantažija' i 'Hvala Bogu da se i najluđi snovi ostvaruju, zar ne?' samo su neki od komentara podrške, ali i komplimenata upućenih Šibenčaninu. Nisu ga hvalili isključivo hrvatski obožavatelji, već i strani. Višnjiić trenutno živi u Los Angelesu sa suprugom Evom i djecom Tinom (10), Vivien (8) i Vigom (6).

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin