Show

Komentari 9

Goran završio na operaciji, a Hana i dalje neumorno uređuje njihov zajednički stan u Berlinu

Goran završio na operaciji, a Hana i dalje neumorno uređuje njihov zajednički stan u Berlinu

Hana se preselila u Berlin nakon što su ona i Goran obnovili vezu krajem rujna, a od tada žive zajedno u stanu. I sama nam je tada u razgovoru otkrila da planiraju renovirati stan

Dragi svi, nije nas bilo neko vrijeme, Goran je bio na operaciji bruha. Imala sam malog ranjenika doma, opravdala je reality zvijezda Hana Rodić (23) obožavateljima razlog njihova odsustva.

POGLEDAJTE VIDEO 

Nije samo maneken Goran Jurenec (40) imao zdrastvenih tegoba, naime i sama Hana je muku mučila sa zdravljem.

- Idemo u nove pobjede, a idemo i izabrati ostatak namještaja - rekla je Hana, čiji zajednički stan s Goranom se renovira.

Hana se preselila u Berlin nakon što su ona i Goran obnovili vezu krajem rujna, a od tada žive u stanu. I sama nam je tad u razgovoru otkrila da planiraju renovirati stan.

Renovacije su u punom jeku, a kako napreduju otkrila je Hana s nekoliko fotografija aktivnih majstora. A do nedavno nisu ni htjeli majstore. Naime, oboje su se posvađali s izvođačima radova te su u veliku obnovu stana htjeli sami krenuti. Je li to bio preambiciozan projekt, nisu otkrili, ali prema viđenom, radove obavljaju stručnjaci. 

Nije samo poznato jesu li to oni isti majstori koji su ih na početku dobro iznervirali. Bilo kako bilo, par polako gradi temelje zajedničke budućnosti. Vratili su sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok na svakoj objavi djeluju sretno i zadovoljno.

- Želja nam je nadoknaditi svaki izgubljeni trenutak. Želimo samo uživati - rekla nam je svojevremeno. Podsjećamo, Hana i Goran upoznali su se 2018. u reality showu “Gospodin Savršeni”, a zajedno su bili dvije godine, sve do prekida u ožujku. Jedno vrijeme su živjeli u Berlinu.

Njihova je veza pukla ubrzo nakon Hanina povratka u Zagreb te je ona tad otkrila da se Goran vratio bivšoj djevojci Claudiji Pioch. Goranova avantura s njom potrajala je do lipnja, a otkad se pomirio s Hanom, ona ih uznemirava.

- Ogrebala nam je auto, terorizira nas, zove i moli Gorana da se vrati. Nakon svega prijavili smo je i policiji - rekla nam je Hana.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU BOŽIĆNOG KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci