Obavijesti

Show

Komentari 126

Goranova cura kopira Hanu, ona podivljala: Prva sam to uvela

Goranova cura kopira Hanu, ona podivljala: Prva sam to uvela
6

Rodić se ne opterećuje objavama Goranove nove djevojke, Claudije Lucije. Tvrdi da su ljuti na nju jer je istina koju govori suprotna lažnom životu koji oni žive. Pratitelji je podržavaju i bodre

VIDEO

Ovih dana društvene mreže bile su utočište mnogih željnih dobre drame - na Instagramu je obznanjeno da su Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) prekinuli vezu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana i Goran prekinuli 

Pokretanje videa...

Hana i Goran 01:23

Skupa su bili nešto više od dvije godine, ali nisu se razišli na lijep način. Doduše, nisu uopće ostali u dobrim odnosima. Razlog tome navodno je Goranova prevara. Vratio se bivšoj ljubavi, vlogerici Claudiji Luciji. Dosad se o njoj nije puno znalo osim da voli pozirati i nositi brendirane krpice. Sada je na svom Instagram profilu, na kojem je prati oko 54 tisuće ljudi, otkrila da ima 27 godina te da nema veze s Hrvatskom. 

- Poljakinja sam i Njemica - rekla je. Pitali su je i visinu i težinu pa je otkrila da na 165 centimetara ima 44 kilograma. Cijela drama oko Hane i Gorana zasigurno je utjecala i na nju, a s obzirom na to da su se pratitelji zabrinuli za njezino stanje, utješila ih je rekavši da se dobro osjeća i da se fokusirala na pozitivne stvari.

U sretnoj je vezi, a ovih se dana pohvalila velikim buketom crvenih ruža. Ispada da ga je dobila ovih dana, ali fotografija je nastala prije tri godine, kada su Goran i ona bili skupa. Mnoge je zaintrigirala poruka koja je stajala u ružama. 

- Volim te - pisalo je na papiriću, zbog čega su mnogi zaključili kako je cvijeće tada dobila od Gorana. Budući da je kupio ružičaste i crvene ruže, na papiriću je još stajalo 'Ružičaste ruže su svakako za tvoju sestru' pa su mnogi primijetili kako je Jurenec pazio i na 'šogoricu', Claudijinu sestru.

Par živi u Londonu i presretni su, govori Claudia. Hana nije ostala dužna novoj Goranovoj odabranici. Istaknula je da je ona bila prva koja je na Instagram storyjima pratiteljima dala mogućnost da je pitaju što god žele, a isto to sad radi Claudia. Rekla je da će i ona uskoro učiniti isto, a dotad je poručila: 

- Ljuti su jer je istina koju govorim suprotna lažnom životu koji žive. 

Goran s 'kopijom' Hane uređuje stan u Londonu: Bog nas spojio
Goran s 'kopijom' Hane uređuje stan u Londonu: Bog nas spojio

Izgleda da se situacija kod ovog ljubavnog trokuta nije stišala. Prepucavanja i dalje traju, a Hana ne planira šutjeti i tvrdi da je neće moći ušutkati. Zna previše toga, već je rekla Goranu da mora prestati s lažima da ne bi progovorila i 'raskrinkala' ga. Ostaje nam vidjeti kakav će biti rasplet ove drame. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu