Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Gordan 'Sada jedem četvrtinu onoga što sam jeo prije showa'

U kuću je ušao sa 130 kilograma, a izašao sa 125,6 te je, kako kaže, zadovoljan kako je napredovao. U emisiju se prijavio jer više nije želio reći ''ne mogu' šestogodišnjem sinčiću

Foto: RTL televizija

Iako je izašao iz showa 'Život na vagi', Gordan Golac iz Topuskog otkrio je što ga je ponukalo da se prijavi u show, kako su reagirali njegovi najmiliji kada se vratio kući te što je sve naučio.

Gordan je u kuću ušao sa 138,1 kilograma, a izašao sa 125,6 te je, kako kaže, zadovoljan kako je napredovao. U emisiju se prijavio jer više nije želio reći ''ne mogu'' šestogodišnjem sinčiću. U showu je štošta naučio. 

Foto: RTL televizija

- Naučio sam pravilnije vježbati da sebe ne oštetim, rasporediti pravilno prehranu i da treba manje vjerovati ljudima' - kazao je Gordan koji je ostao dobar s Dorianom, Lucijom, Ivanom i Nenadom, piše RTL.

Njegova supruga i sin iznimno su ponosni na njega, a roditelji ga podržavaju toliko da mu mama ''reže porcije''.

Foto: RTL televizija

- Vidjeli su razliku kada sam izašao i ponosni su na moju promjenu. Roditelji me tjeraju dalje, a mama mi ne dopušta da pojedem više nego što bih trebao' - smije se Gordan te dodaje da danas jede puno manje nego prije ulaska u kuću. 

- Sada jedem četvrtinu onog što sam prije jeo i mislim tako nastaviti' - zaključio je Gordan.

Naši partneri pišu
Message