Obavijesti

Show

Komentari 33

Gospodin Savršeni progovorio o showu: 'Želim prodrmati život, razbiti predrasude i naći ljubav'

Gospodin Savršeni progovorio o showu: 'Želim prodrmati život, razbiti predrasude i naći ljubav'
3

Iako tvrdi da nema svoj tip žene, naveo je da ga kod suprotnog spola privlače skromnost i samopouzdanje, a izrazito ga odbijaju umišljenost, bahatost i neiskrenost

VIDEO

Nova, treća po redu sezona popularnog showa 'Gospodin Savršeni' počinje u ponedjeljak, 21. ožujka, a novi Gospodin Savršeni spreman je na najveću avanturu svog života. U svom prvom intervjuu otkrio je zašto se prijavio u show i kakva su njegova očekivanja. Produkcija još uvijek nije službeno otkrila tko je ovogodišnji glavni protagonist ovog realityja, no 'procurile' su posljednjih dana brojne informacije po kojima je to splitski profesor Toni Šćulac (31), a sve su komentirali čak i s Prirodoslovno-matematičkog fakultetu u Splitu, na kojima ovaj 'mamac za žene' predaje studentima dva kolegija vezana uz fiziku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Goran se javno ispričao Hani, a ona otkrila: 'Claudia nikad nije živjela s njim u stanu, to je laž' 01:18

- Znate kako kažu da moraš biti malo lud da bi bio dobar znanstvenik, pa ovaj moj potez to očito dokazuje. Šalu na stranu, odlučio sam malo prodrmati svoj život i odvažiti se na nešto drugačije. Oduvijek sam volio pogledati dobar reality i nervirale su me predrasude prema ljudima koji se odvaže na tako nešto. 'Gospodin Savršeni' bio je prvi reality koncept u kojem sam prepoznao sebe i jednostavno mi se počela javljati ideja da bih upravo ja mogao biti jedan od kandidata - kaže ovogodišnji Gospodin Savršeni za RTL

Od showa očekuje puno zabave, putovanja i romantike, a drago mu je i što će se napokon izbaciti u potpunosti iz zone komfora i još bolje upoznati sebe.

- Očekujem i da ću razbiti neke predrasude o znanstvenicima i profesorima koje vladaju u našem društvu, ali isto tako i o ljudima koji ljubav odluče tražiti pred očima javnosti. Očekujem da ću upoznati 20 potpuno različitih karaktera s kojima ću podijeliti divne trenutke. A nadam se da će se među njima pronaći ona jedna s kojom se vidim i u stvarnom svijetu i da će završetak 'Gospodina Savršenog' biti samo početak naše priče - otkrio je.

Iako tvrdi da nema svoj tip žene, naveo je da ga kod suprotnog spola privlače skromnost i samopouzdanje, a izrazito ga odbijaju umišljenost, bahatost i neiskrenost. Opisao je i što očekuje od djevojke na prvom susretu.

- Bitno mi je da se u tom prvom susretu zapali neka barem mala iskra, da me nešto zaintrigira da je poželim bolje upoznati. A onda su najvažniji karakter i razgovor. Već prvi dulji razgovor kod mene izazove ili to da se još više zainteresiram ili da shvatim kako smo potpuno različiti i da jednostavno ne odgovaramo jedno drugome. Najviše me privlači da se žena osjeća zadovoljno i ostvareno i da zna što želi od života - zaključio je te opisao kako bi za njega trebao izgledati savršen spoj.

- Savršen spoj je onaj koji se nikako ne završava jer ne možemo prestati pričati do ranih jutarnjih sati. Uključuje i prvi poljubac i puno smijeha, zagrljaja i dodira... Ukratko, onaj spoj koji ne želite da ikada završi - kaže 'Gospodin Savršeni'.

Za Tonija su temelji idealne veze povjerenje, kompromis i poštovanje, a ključ za održavanje veze je potpuna iskrenost u svakom trenutku te izražavanje svih strahova i problema.

Danijela se brzo zaljubi, a Bruna voli dobro upoznati dečka: Žele osvojiti 'Gospodina Savršenog'
Danijela se brzo zaljubi, a Bruna voli dobro upoznati dečka: Žele osvojiti 'Gospodina Savršenog'

- Bitno je da se problemi uvijek rješavaju razgovorom i kompromisom i da se nema nikakvih tajnih očekivanja od partnera - dodaje.

Za svoje mane istaknuo da je jako tvrdoglav i teško prihvaća kritike na svoj račun i da treba imati dosta strpljenja s njim. Ne srami se priznati da su mu dragi ljubavni filmovi poput 'Titanika' i 'The Notebooka'. Također je izdvojio jedan netipičan ljubavni film '500 Days of Summer' i preporučio ga svima koji ga nisu pogledali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu