Obavijesti

Show

Komentari 8

Gosti cijelu večer prigovarali pa dali desetke: 'Bilo je premalo'

Gosti cijelu večer prigovarali pa dali desetke: 'Bilo je premalo'
11

U 'Večeri za 5 na selu' Mladen je očekivano Ljubici dao desetku, Robert je dao devetku jer je predjelo bila juha, Miguel se odlučio za desetku, a najkritičnija je bila Žaklina koja je dala ocjenu šest

VIDEO

Gospođa Ljubica Pucić iz Pule otvorila je istarski tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a u goste su joj došli umirovljenik i bajker Robert, slobodni umjetnik Miguel, taksistica Žaklina i radnik u kamenolomu Mladen za koje je pripremila predjelo Riblja forza, glavno jelo Fažanski feral i desert Slatki grijeh.

Žaklina, Mladen i Miguel došli su kombijem, pomalo zbunjeni jer nisu bili sigurni da su došli na pravu adresu.

- Smatram da je domaćica trebala dočekati goste vani - komentirala je Žaklina, a uskoro je stigao i Robert - naravno, motorom! 

Napokon je izašla i domaćica, a Mladen nije očekivao da je to Ljubica, koja bila njegova posebna gošća u emisiji 'Ljubav je na selu'.

- Bio sam malo iznenađen, ali osjećao sam se jako divno i ugodno - rekao je, a potom su svi nazdravili za dobar provod. Rakija mi je bila bomba, prvi sam put probao rakiju s kivijem - rekao je Miguel, a svidjela se i Robertu. No domaćica je poslužila i kolač.

- To mi je djelovalo nekako previše za doček - komentirao je bajker. 

Kad je domaćica donijela juhu za predjelo, i nekadašnji sudionik showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nije bio pretjerano oduševljen.

- Juha mi nije predjelo za takve večere - rekao je Robert, no bila mu je odlična, baš kao i Miguelu.

- Možda mi je falilo mrvicu soli, ali to nije zamjerka jer sol stoji na stolu i svatko si stavi koliko želi. Škarpina je super, baš mi je prijala - komentirao je slobodni umjetnik.   

Ljubica je poslužila punjene lignje s kuhanim krumpirom kao glavno jelo, a Robert je odmah komentirao kako mu se čini da to neće biti dosta za sve.

- Za nas pet je plata premala - rekla je Žaklina, a Miguel smatra kako nije bilo premalo hrane, nego da su lignje bile premale. No tu nije bio kraj Žaklininim 'mukama' - naime, od tri lignje koje je uzela, njezine su sve tri bile prazne!

- Izvršila je atak na moj tanjur jer je ubola praznu lignju - komentirao je Robert i dodao: 'Glavno mi je jelo bilo malo prejednostavno.' Miguelu je sve bilo fino, baš kao i Mladenu, no Žaklini nije. 

Ako je tko ostao gladan od glavnog jela, prazninu je mogao popuniti s palačinkama s marmeladom od kivija.

- Palačinke su me malo razočarale s obzirom na kolač koji nas je dočekao na ulazu jer su prejednostavno jelo za tu večeru - rekao je Robert, a isto je mislila i Žaklina.

- Što se tiče deserta, kod mene se ne može fulati - rekao je Miguel, a i Mladen nije imao nikakve primjedbe.

Nakon jela domaćica je pozvala goste da zaigraju nogomet u dvorištu, što se naposljetku svima svidjelo, a kasnije je svakom gostu donijela poklon.

- Ljubičina je večera bila fantastična - komentirao je Mladen, a Žaklina dodala kako je društvo super i da su se odmah sprijateljili.   

Mladen je očekivano Ljubici dao desetku jer mu je sve bilo super, Robert je dao devetku jer je predjelo bila juha, a desert mu je bio previše običan, Miguel se odlučio za desetku, a najkritičnija je bila Žaklina koja je dala ocjenu šest zato što je juha bila predjelo, a i hrana joj nije bila začinjena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao