Obavijesti

Show

Komentari 31

Gotova vila Slavice Ecclestone, iskeširala je dodatne milijune

Gotova vila Slavice Ecclestone, iskeširala je dodatne milijune
10

Završila je gradnja luksuzne kuće Slavice Ecclestone u Malom Zatonu kraj Dubrovnika. Do sredine 2018. na uređenje je potrošila više od 30 milijuna kuna, a radnici i dalje čekaju gazdaricu

VIDEO

Prije četiri godine Slavica Ecclestone (61) je u Malom Zatonu kraj Dubrovnika kupila starinsku kamenu kuću, prvi red do mora. Srušila ju je i prionula na preuređenje kako bi dobila luksuznu vilu. Do sredine 2018. na uređenje je potrošila 30 milijuna kuna, no radilo se i dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

O stvarnoj cijeni svih radova koji su izvedeni na kući može se tek nagađati, no od prošle godine na luksuznom zdanju uz more niknulo je nekoliko novih prozora, visoki bedem koji opasava kuću i štiti ju od znatiželjnih pogleda, završen je i krov u prizemlju kuće, a posađene su i biljke za sveopći dojam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavica je kamenu trokatnicu kupila za rekordnih 19 milijuna kuna. Prvo ju je čekala legalizacija objekta, a da bi se uskladila sa zakonom morala je ispuniti uvjet te osigurati nogostup i zelenu površinu. Vila se prostire na oko 700 kvadratnih metara, od čega samo dnevni boravak zauzima dvjestotinjak. Luksuzno uređena okućnica se proteže na petstotinjak kvadrata, a prilaz s morske strane od znatiželjnika štiti pet metara visok zid od visoćanskog kamena. Samo na kamen trebala je izdvojiti oko 800 kuna po kvadratu, što znači da je potrošila oko pola milijuna kuna. U blizini kuće više nema raspoloživih zemljišta za gradnju.

Pri uređenju, milijunašica je imala visoke zahtjeve. Stoga su joj za gradnju u nekim dijelovima kuće građevinari navodno naplatili i oko 40.000 kuna. Radovi nisu stali ni tijekom ljetne sezone, pa je Slavica razljutila susjede koji su se žalili na buku i činjenicu da bučni radovi tjeraju njihove goste.

- Crvenimo se pred gostima. Pozivamo ih na sunce, more i tišinu, a kad dođu, brusilice i dizalice od sedam sati ujutro buče oko kuće. Prestrašno je - žalili su se tada susjedi.

Ipak, Slavica je krajem 2017. sve uspjela izgladiti s njima pa su se radovi nesmetano nastavili. No susjedi nisu jedini s kojima je ‘ratovala’ zbog luksuznog ljetnikovca nadomak Dubrovnika. Naime, sredinom travnja lani, nezadovoljna dijelom radova, Slavica je odbila platiti izvođačima radova. Iako se činilo da će cijeli slučaj završiti na sudu, milijunašica se uspjela nagoditi s građevinarima i na kraju im je ipak sve uredno isplatila.

Pokretanje videa...

01:08

Inače, bogatstvo milijunašice Slavice procjenjuje se 7,2 milijarde kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život