Obavijesti

Show

Komentari 282

Gotovac je plakao na krštenju Simonina sina Joshue Marije

Gotovac je plakao na krštenju Simonina sina Joshue Marije
2

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Na krštenje sina bivše supruge Simone Mijoković (33), poduzetnik Ante Gotovac (48) “uletio” je minutu prije obreda. U crkvi Blažene Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu sjeo je u drugi red uz njezinu obitelj.

Pokretanje videa...

00:39

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela (11) čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom.

- Kad život počneš doživljavati kao blagoslov, on to i postane - rekla je Simona nedavno.

Ante grlio bivšu punicu

Na misi je u naručju držala tromjesečnog sina Joshuu Mariju, a uz nju su stajali suprug Stanislav Mijoković (50) i kuma Kata, koju je bivša manekenka upoznala u Kući susreta Tabor u Samoboru. Upravo ju je ondje 2012. prvi uputio Ante, koji na obredu krštenja nije skrivao “erupciju” emocija.

- Bio je presretan. Radosno je pjevao na misi, gdje je stajao uz Simonina starijeg brata Denisa - kaže čitatelj koji je bio u crkvi. Dodaje kako su Gotovcu zasuzile oči kad ga je na kraju mise, koju je predvodio fra Ivan Matić, došla zagrliti bivša punica Tamara. Ante ju je poljubio u glavu, a ruku mu je pružio i Simonin očuh Dimitrije Trpkov. Mali Joshua Maria nije ni jednom zaplakao tijekom obreda krštenja, a Simona je nedavno objasnila odabir njegova imena.

- Biti majka najveći je blagoslov. Moj sin je dobio ime po Jošui iz Starog zavjeta. Jošua znači Jahve koji spašava - rekla je bivša manekenka. Supružnici Mijoković su se 2016. vjenčali u istoj crkvi. Ubrzo su se nakon toga preselili s Gabrijelom u austrijski grad Linz, u kojemu Stanislav radi u tvrtki koja se bavi prodajom i servisom automobila. Par se upoznao preko interneta, nakon čega su bili najbolji prijatelji četiri godine, a 2015. su se zaručili.

Predbračna čistoća

- Sve sam mu govorila. Znao je svaku moju slabost i pad. On je bio i ostao jedina osoba koja me nije navela na grijeh - rekla je Simona. Dodala je kako su do sklapanja braka ona i Stanislav živjeli u predbračnoj čistoći.

- To je naš miraz koji smo donijeli Isusu. On je to nagradio s mnoštvo plodova radosti i mira u našem braku. Iako nam se puno ljudi smijalo zbog naše odluke, znali smo da je to jedino ispravno - zaključila je Simona. Od Gotovca se razvela 2010. nakon tri godine braka. Sad ga smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...