Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
282 komentara

Gotovac je plakao na krštenju Simonina sina Joshue Marije

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom

Foto: Privatni album
282 komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

Na krštenje sina bivše supruge Simone Mijoković (33), poduzetnik Ante Gotovac (48) “uletio” je minutu prije obreda. U crkvi Blažene Djevice Marije u zagrebačkom Stenjevcu sjeo je u drugi red uz njezinu obitelj.

Nekadašnja zvijezda reality showa “Gotovčevi” bila je ganuta kad je njegova i Simonina kći Gabrijela (11) čitala dijelove iz Biblije pred prepunom crkvom.

- Kad život počneš doživljavati kao blagoslov, on to i postane - rekla je Simona nedavno.

Ante grlio bivšu punicu

Na misi je u naručju držala tromjesečnog sina Joshuu Mariju, a uz nju su stajali suprug Stanislav Mijoković (50) i kuma Kata, koju je bivša manekenka upoznala u Kući susreta Tabor u Samoboru. Upravo ju je ondje 2012. prvi uputio Ante, koji na obredu krštenja nije skrivao “erupciju” emocija.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Bio je presretan. Radosno je pjevao na misi, gdje je stajao uz Simonina starijeg brata Denisa - kaže čitatelj koji je bio u crkvi. Dodaje kako su Gotovcu zasuzile oči kad ga je na kraju mise, koju je predvodio fra Ivan Matić, došla zagrliti bivša punica Tamara. Ante ju je poljubio u glavu, a ruku mu je pružio i Simonin očuh Dimitrije Trpkov. Mali Joshua Maria nije ni jednom zaplakao tijekom obreda krštenja, a Simona je nedavno objasnila odabir njegova imena.

- Biti majka najveći je blagoslov. Moj sin je dobio ime po Jošui iz Starog zavjeta. Jošua znači Jahve koji spašava - rekla je bivša manekenka. Supružnici Mijoković su se 2016. vjenčali u istoj crkvi. Ubrzo su se nakon toga preselili s Gabrijelom u austrijski grad Linz, u kojemu Stanislav radi u tvrtki koja se bavi prodajom i servisom automobila. Par se upoznao preko interneta, nakon čega su bili najbolji prijatelji četiri godine, a 2015. su se zaručili.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Predbračna čistoća

- Sve sam mu govorila. Znao je svaku moju slabost i pad. On je bio i ostao jedina osoba koja me nije navela na grijeh - rekla je Simona. Dodala je kako su do sklapanja braka ona i Stanislav živjeli u predbračnoj čistoći.

- To je naš miraz koji smo donijeli Isusu. On je to nagradio s mnoštvo plodova radosti i mira u našem braku. Iako nam se puno ljudi smijalo zbog naše odluke, znali smo da je to jedino ispravno - zaključila je Simona. Od Gotovca se razvela 2010. nakon tri godine braka. Sad ga smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu.
 

Foto: Robert Anic/PIXSELL/screenshot

Naši partneri pišu
Message