Govorili joj da je debela, tjerali su ju da smršavi i nosi steznik | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 3

Govorili joj da je debela, tjerali su ju da smršavi i nosi steznik

Govorili joj da je debela, tjerali su ju da smršavi i nosi steznik
6

Glumica je kazala kako joj je agentica rekla da mora promijeniti prehranu i smršaviti nekoliko kilograma te je priznala da joj je tada prehrana bila grozna, a disciplina jako loša. Složila se da joj je trebala promjena

VIDEO

Američka glumica Jennifer Aniston (50), poznata po ulozi Rachel Green u seriji 'Prijatelji', u nekoliko navrata priznala je kako se u svom tijelu osjeća odlično, no na početku karijere susrela se s kritikama na račun izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

- Morala je smršaviti 13 kilograma kako bi opstala u Hollywoodu. Los Angeles je teško mjesto za mladu glumicu, teško je biti ženom na ovakvom mjestu. Jennifer nije debela i svi su vidjeli njezinu ljepotu, no vidjelo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma - kaže Saul Austerlitz, autor knjige koja izlazi povodom 25. obljetnice sitcoma, u kojoj se otkrivaju detalji o glavnim junacima koji do sada nisu bili poznati.

- Govorili su joj da je predebela za dobre uloge. Velike face zahtijevale su od nje da smršavi barem deset kilograma. Htjeli su da na audicijama nosi body, steznik... - dodala je. 

Vanity Fair Oscar Party

Glumica je kazala kako joj je agentica rekla da mora promijeniti prehranu i smršaviti nekoliko kilograma te je priznala da joj je tada prehrana bila grozna, a disciplina jako loša. Složila se da joj je trebala promjena.

- Majoneza na bijelom kruhu - najukusnija stvar na svijetu. Prženi krumpirići, umaci, sva sreća da sam počela obraćati pažnju na to - rekla je Jennifer. 

Dumplin World Premiere - LA

Glumica je na setu 'Prijatelja' bila od 1994. do 2004., a danas je gledamo u seriji 'The Morning Show'. Tijekom godina u Hollywoodu stekla je titulu jedne od najpoželjnijih žena na svijetu te su je priznali kao talentiranu glumicu s milijunima na bankovnom računu. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu