Obavijesti

Show

Komentari 3

Govorili joj da je debela, tjerali su ju da smršavi i nosi steznik

Govorili joj da je debela, tjerali su ju da smršavi i nosi steznik
6

Glumica je kazala kako joj je agentica rekla da mora promijeniti prehranu i smršaviti nekoliko kilograma te je priznala da joj je tada prehrana bila grozna, a disciplina jako loša. Složila se da joj je trebala promjena

VIDEO

Američka glumica Jennifer Aniston (50), poznata po ulozi Rachel Green u seriji 'Prijatelji', u nekoliko navrata priznala je kako se u svom tijelu osjeća odlično, no na početku karijere susrela se s kritikama na račun izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:36

- Morala je smršaviti 13 kilograma kako bi opstala u Hollywoodu. Los Angeles je teško mjesto za mladu glumicu, teško je biti ženom na ovakvom mjestu. Jennifer nije debela i svi su vidjeli njezinu ljepotu, no vidjelo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma - kaže Saul Austerlitz, autor knjige koja izlazi povodom 25. obljetnice sitcoma, u kojoj se otkrivaju detalji o glavnim junacima koji do sada nisu bili poznati.

- Govorili su joj da je predebela za dobre uloge. Velike face zahtijevale su od nje da smršavi barem deset kilograma. Htjeli su da na audicijama nosi body, steznik... - dodala je. 

Vanity Fair Oscar Party

Glumica je kazala kako joj je agentica rekla da mora promijeniti prehranu i smršaviti nekoliko kilograma te je priznala da joj je tada prehrana bila grozna, a disciplina jako loša. Složila se da joj je trebala promjena.

- Majoneza na bijelom kruhu - najukusnija stvar na svijetu. Prženi krumpirići, umaci, sva sreća da sam počela obraćati pažnju na to - rekla je Jennifer. 

Dumplin World Premiere - LA

Glumica je na setu 'Prijatelja' bila od 1994. do 2004., a danas je gledamo u seriji 'The Morning Show'. Tijekom godina u Hollywoodu stekla je titulu jedne od najpoželjnijih žena na svijetu te su je priznali kao talentiranu glumicu s milijunima na bankovnom računu. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao