Obavijesti

Show

Komentari 36

Grand Show: Any iz Belog Manastira najmlađa finalistica

Grand Show: Any iz Belog Manastira najmlađa finalistica
4

OSTVARENJE SNA Tinejdžerka iz Belog Manastira najmlađa je finalistica showa 'Zvijezde Granda'. Glazbenu nadarenost je, kaže, naslijedila od majke i bake

VIDEO

Umjesto prijave na ‘Hrvatska traži zvijezdu’ odabrala sam ‘Zvijezde Granda’ jer se ne pjevaju samo zabavne pjesme. Morat ću otpjevati zabavnu, narodnu i turbofolk pjesmu, kaže tinejdžerka iz Belog Manastira.

Aleksandra Any Prijović (16) jedna je od 16 finalistica pjevačkog natjecanja 'Zvijezde Granda'. Ako pobijedi, dobit će stan u Beogradu, ugovor s izdavačkom kućom Grand i plaćene troškove snimanja prvog albuma.

Glazbena nadarenost joj je, kaže Aleksandra, u genima. Baka je pjevala sevdalinke, a majka Borka obožava narodnu glazbu.

- Mislim da nas je Aleksandra već prešišala! Za razliku od mene, njoj kavane neće biti potrebne - govori Anyna majka. Aleksandrina želja je zapjevati u Areni.

- Može to biti beogradska, zagrebačka, ali i belomanastirska. Svejedno mi je, želim samo da me što više ljudi čuje - zaključila je Any. Finale natjecanja bit će 18. lipnja 2012. godine u beogradskoj Areni.

Grand je show pjevača narodne glazbe

Glazbeni show 'Zvijezde Granda' prikazuje se na Pink TV-u. Prijavilo se 9000 natjecatelja, a Hrvatica Any ušla je u 16. najboljih. Finale showa bit će 18. lipnja u beogradskoj Areni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin