Obavijesti

Show

Komentari 20

Grdović: Sanader je bija pošten, samo je oko sebe skupija go**a

Grdović: Sanader je bija pošten, samo je oko sebe skupija go**a
5

KONTRA SVIH Samo u Kerumu vidim poštenje, njemu ću pivat. Ovi ostali sad jedu i piju po jahtama, kaže Grdi. Kerum je Mladenu prijatelj, kaže, i tako će ostati

VIDEO

Nakon fijaska na izborima zadarski pjevač na društvenoj mreži od ranog jutra pisao je statuse o tome kako su mu “oni političari s kojima je piva do jutra zabili nož u leđa”. Nazvali smo ga da ga pitamo na koga točno misli.

POGLEDAJTE VIDEO:  Grdović se razočarao u politiku

Pokretanje videa...

grdović 01:15

- Pa gle, kako bi reka, piva sam svima. Od Sanadera nisam nikad ništa uzea, a piva sam za njega deset godina. Bija san pošten. Ivo me volija, bija je pošten, nije me briga šta je bilo kasnije. A bija san pošten prema njima. Odradija san kampanje iako nisam političar – počeo je Grdović.

Pitali smo ga što misli o Kerumu.

- Odličan san s Kerumom, znamo se od prije rata, upoznali smo se, a, na janjetini. Ako triba, za njega ću pivat uvik, imam pravo, u demokraciji smo. Jedino san u njemu vidija poštenje. Samo ću pivat jer ja se u politiku ne razumin. Važno mi je da Hrvatska ide naprid, a vidim da oni svi muljaju. Političari. A sutra će zajedno jahtama na more. A mi ostajemo na suvom - kaže Grdović.

Je li to kraj njegove političke karijere, pitamo ga.

- Sve je to krivo interpretirano. Da pošteno kažem. Niko ne bi dobija u politici da mu nisan bija pjevač. A kad san se razbija autom, svi su me otpisali. Kerum je moj prijatelj bija i bit će. Nikad od njega nisam ništa pita. Ni od Sanadera. Dobro se zna ko je dobija novac. A Grdović nije ništa tražio jer sam bija glup, ma budala. Iman stan u Zagrebu, kuću u Zadru i to je moja didovina, volin auta. Dobro, razbija san auto, pogrišija san, vidin da mi bevanda ne paše. Toliko ljudi je pokvareno i svi su alkoholičari. Ako se naljutim, sve ću ih prozvati. A mene se proziva. Ja sam institucija s 460 pisama. Moje pisme piva cila reprezentacija – veli Grdi.

Ivo Sanader

Na Facebooku je napisao i da “ćemo imati pošteni obračun jer se vraća na pravog Mladena kakvog ga je familija odgojila”.

- Oni su sad svi na jahtama, briga njih za koronu. Jedu, piju, svi. Od HDZ-a, preko SDP-a, do onog Domovinskog pokreta. A mi jadni stojimo kući i plaše nas maskama. Dokazat ću svima da sam pošten čovik. Nikad se u životu više neću kandidirati za izbore, svima san pomoga, dobro znaju oni koji su to. A to šta san malo izletija, ima san jedan pokus. Al’ zakasnija san. Da san ranije uša u politiku, bilo bi prpe. Ovo više nije politika. Kad je doša Sanader, bio je super, al oko sebe je skupija go**a. Nije on jadan kriv, krivi su svi. Sad su svi važni, sad svi imaju fakultete, diplome su pokupovali u Mostaru za 200 maraka, uništili su ovaj narod. Žao mi je dijaspore, niko ih ne spominje, a davali su po milijun dolara na ruke kad je tribalo, vidija san – zaključio je Grdović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane