Show

Komentari 118

Grme trube: Milijana se udala za 53 godine starijeg Milojka

Grme trube: Milijana se udala za 53 godine starijeg Milojka

Vjenčanje nije bilo u crkvi jer nisu odobrili toliko razliku u godinama, a nakon matičara ceremonija se nastavlja u sali u centru Požege. Prvu bračnu noć provest će u kući u kojoj i žive

Milijana Bogdanović (21) udala se za 53 godine starijeg Milojka Božića (74) kod matičara u Požegi u Srbiji. Najkontroverzniji par u regiji slavlje je počeo u svom domu, a Milijana je prije cijele ceremonije imala tremu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovaj dan je najdivniji u mom životu. Nisam ga zamišljala ovoliko lijepim, baš je predivno. To je taj dan kojeg mlada i mladoženja pamte cijelog života. Ja ću definitivno pamtiti. Imam tremu, ali ne zbog kamera. Pitam se jesmo li nešto zaboravili, ali zasad je sve u redu - rekla je Milijana koja će uzeti suprugovo prezime.

Uz Milijanu je cijeli dan njezina baka Dana, Milojkova vršnjakinja.

- Milijana je ovako htjela i voljela, ja joj neću kvariti sreću - kaže baka. Uz nju, došli su i kolege iz realityja 'Parovi' u kojem su se Milijana i Milojko proslavili. 

Kontroverzni par pripremio je gostima obilnu gozbu, a u dvorištu njihove kuće svirali su trubači koje su gosti obasipali dinarima. Prvu bračnu noć provest će u kući u kojoj i žive, a na medeni mjesec planiraju otputovati u Grčku na nekoliko dana. 

Vjenčanje nije bilo u crkvi jer nisu odobrili toliko razliku u godinama, a nakon matičara ceremonija se nastavlja u sali u centru Požege. 

Najčitaniji članci